ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΣ με ένταση και τα 30.000 ευρώ του Δημητρέλου

Διακόπηκε όπως αναμενόταν για τις 4 Φεβρουαρίου στις 16:00 η ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οποία καταστρώθηκαν δύο πλάνα για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας. Αποκάλυψη για αμοιβή 30.000 ευρώ στον Ανδρέα Δημητρέλο.

ΓΣ με ένταση και τα 30.000 ευρώ του Δημητρέλου
dimitrelos1.jpg INTIME SPORTS

Εξελίξεις προσεχώς και συγκεκριμένα μετά τις 4 Φεβρουαρίου όταν και θα συνεχιστεί η ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία διακόπηκε την Τετάρτη. Σε αυτή καταστρώθηκαν δύο πλάνα για την επόμενη μέρα. Το ένα προβλέπει την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 19 εκ. ευρώ με μίνιμουμ συμμετοχή 50.000 ευρώ.

Το δεύτερο πλάνο προϋποθέτει “ναυάγιο” στο “σήριαλ” με τον Δημήτρη Βιντιάδη και έτσι η αύξηση θα μείνει για κάθε φίλο της ΑΕΚ ο οποίος θα μπορεί να συμμετάσχει με το ελάχιστο ποσό.

Οι 30.000 ευρώ του Δημητρέλου

Δεν έλειψε η ένταση με φωνές και αντεγκλήσεις. Αποκαλύφθηκε δε ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος θα πάρει 30.000 ευρώ ως αμοιβή από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο για τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ. Η πρόταση πέρασε από έγκριση από τη ΓΣ και ψηφίστηκε ομόφωνα. Μειοψήφησε ο μικρομέτοχος Αντώνης Ηλιόπουλος με το σκεπτικό ότι η ΑΕΚ γκρεμίζεται, οι παίκτες δεν έχουν να φάνε και δεν μπορούν τα διοικητικά στελέχη να πληρώνονται.

Έλεγχος στα βιβλία

Αποφασίστηκε επίσης η ερασιτεχνική σε συνεργασία με τους μικρομετόχους να προχωρήσει σε έλεγχο των βιβλίων της ΠΑΕ. Εξάλλου καταψηφίστηκε από την ερασιτεχνική και τους μικρομετόχους ο ισολογισμός 2011-12.

Αυτή ήταν η πρώτη ΓΣ μετά από έναν χρόνο στην οποία δε επιτράπηκε η είσοδος των δημοσιογράφων. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιάνος, προτίμησε να μην παραστεί σε μια από τις σημαντικότερες ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, γεγονός που προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Στην αίθουσα ήταν εκπρόσωποι της “Original” καθώς και των “Πειρατών του ονείρου”.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: ” Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής στις 16.01.2013 και ώρα 10:00 π.μ , υπερψηφίστηκαν τα παρακάτω θέματα ημερήσια διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 32ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι την 30 Ιουνίου 2012, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2012 μέχρι την 30 Ιουνίου 2013 και καθορισμός της αμοιβής τους .

4. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις – Εξουσιοδοτήσεις.

Ειδικότερα επ’ αυτού, αποφασίσθηκε ομόφωνα η σύσταση Επιτροπής προκειμένου να υποβληθεί αρμοδίως αίτηση εκχώρησης απαίτησης όλων των τελεσίδικων αποφάσεων κατά του Μ. Ψωμιάδη στο Δημόσιο, έτσι ώστε να απαλλαγεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, ως και να παγώσουν τα χρέη της εταιρείας μέχρι την είσπραξη των ως άνω χρημάτων.

Για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.

2. Kατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλιών μετόχων κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου .

3. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα συνέλθει στις 4 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στα Σπάτα Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση «Μαζαρέκο»“.

Με Κοντοέ η προπόνηση

Η προπόνηση της Τετάρτης (16/1) ολοκληρώθηκε και σε αυτή πήρε μέρος ο Γιάννης Κοντοές. Το “παρών” στα Σπάτα δεν έδωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο, που συνεχίζει τις εξετάσεις το Ιατρικό Κέντρο, αλλά και ο Παναγιώτης Λαγός. Γιάγκο και Νικολιάς έκαναν ατομικό στο γυμναστήριο πριν τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιρστές λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκήρωση του προγράμματος εκγύμνασης, για να μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης.Η προπόνη της Πέμπτης (17/1) έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη:

50.000 ευρώ από τους Supporters

“Ούτε βήμα πίσω”

Έδωσε εντολή για έλεγχο στην ΠΑΕ ο Ιωαννίδης

“Προσέξτε τον κίνδυνο της Δ’ Εθνικής”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ