ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Guest Star” στο σίριαλ Ροναλντίνιο οι Κακά, Ζούλιο Σέζαρ

Σε "αντιπαράθεση" για πιθανή μετακόμιση του Ροναλντίνιο στη Μίλαν ήρθαν οι Κακά και Ζούλιο Σέζαρ. Ο μέσος της Μίλαν και ο τερματοφύλακας της Ίντερ δεν έδειξαν το ίδιο θετικοί σε μία ενδεχόμενη μετακόμιση του "Ντίνιο" στο Μιλάνο.

“Guest Star” στο σίριαλ Ροναλντίνιο οι Κακά, Ζούλιο Σέζαρ
Σε “αντιπαράθεση” για πιθανή μετακόμιση του Ροναλντίνιο στη Μίλαν ήρθαν οι Κακά και Ζούλιο Σέζαρ. Ο
μέσος της Μίλαν και ο τερματοφύλακας της Ίντερ δεν έδειξαν το ίδιο θετικοί σε μία ενδεχόμενη μετακόμιση του “Ντίνιο” στο Μιλάνο.

“Αν έπεισα τον Ροναλντίνιο να έρθει στη Μίλαν; Προσπαθώ. Θα μπορέσει να είναι χαρούμενος στο Μιλάνο, αφού θα λατρέψει την πόλη. Είναι διάσημη για τηνμόδα της, ενώ έχει εξαιρετικά εστιατόρια. Έτσι όπως παίζουμε στη Βραζιλία δεν βλέπω κανένα πρόβλημα να παίζουμε και στην Ιταλία”, ανέφερε ο Κακά, ο οποίος έπαιξε στο πλάι του μέσου της Μπαρτσελόνα στο 4-0 της Βραζιλίας κόντρα στη Χιλή.

Κατανοώντας ότι μία μετακόμιση του Ροναλντίνιο στη Μίλαν θα “πλήξει” την Ίντερ και ίσως τον ίδιο ο Ζούλιο Σέζαρ, της Ίντερ, είπε:Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ο Ροναλντίνιο πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι δίπλα στη θάλασσα, ενώ στο Μιλάνο θα κρυώνει συνεχώς. Θα του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK