Γύρισε από την κόλαση η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την μαχητική Στόουκ, όμως το γύρισε στο δεύτερο και έμεινε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Επιτέλους νίκη για την Γουέστ Χαμ, πάρτη Γκουαρδιόλα απέναντι στον Μάρκο Σίλβα (VIDEOS).

Liverpool's Roberto Firmino, right, celebrates after scoring his team's second goal of the game during the English Premier League soccer match between Stoke City and Liverpool at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March. 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Roberto Firmino AP

Η Στόουκ άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό συνδυασμό και γκολ του Γουόλτερς στο 44ο λεπτό. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σοβαρεύτηκε στο δεύτερο μέρος και με δυο γκολ από τους Βραζιλιάνους Κουτίνιο - Φιρμίνο έφυγε με το διπλό.

Στο Σίτι η Μάντσεστερ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα, αν και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να πάρει... μπρος. Το τελικό 3-1 είναι δίκαιο και δείχνει τη διαφορά των δυο ομάδων.

Στα άλλα παιχνίδια τώρα, η Τότεναμ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Γουότφορντ του Χολέμπας, ενώ Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ πήραν νίκες στο γκολ. Τέλος η Τσέλσι πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπόρνμουθ και παρέμεινε σε απόσταση στην κορυφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τότεναμ - Γουότφορντ 4-0

Μάντσεστερ Σίτι - Χαλ 3-1

Μίντλεσμπρο - Μπέρνλι 0-0

Στόουκ - Λίβερπουλ 1-2

Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον 0-1

Γουέστ Χαμ - Σουόνσι 1-0

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 1-3

Photo credit: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK