Γύρισε χρόνια πίσω, σκόραρε απέναντι στη Σίτι και βγαίνει τώρα MVP της Γιουνάιτεντ σε ένα παράλληλο σύμπαν

Ο πρώην μέσος της Τότεναμ και διεθνής με την εθνική Αγγλίας ακολούθησε ένα διαφορετικό μονοπάτι και μπερδεύει τους πάντες.

Manchester United coach Ole Gunnar Solskjaer gestures prior the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester United coach Ole Gunnar Solskjaer gestures prior the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Σίτι την οποία εν τέλει νίκησε με 2-1 χάρις στο νικητήριο τέρμα του Τομ Χάντλστοουν.

Φυσικά, δεν μιλάμε για αγώνα της Premier League, αλλά αγώνα του πρωταθλήματος Κ21 των ομάδων. Ο πρώην μέσος της Τότεναμ και της Αγγλίας Τομ Χάντλστοουν διπλασίασε τα τέρματα της Γιουνάιτεντ με ένα τελείωμα από την άκρη της περιοχής στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, το οποίο εν τέλει αποδείχθηκε νικητήριο με αρκετούς φιλάθλους να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς βλέπουν...

Έμεινα πραγματικά έκπληκτοι όταν είδαν τον 37χρονο Άγγλο να γυρίζει τα χρόνια πίσω και να αγωνίζεται στην Κ21 της Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και πέντε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας στη σύνθεσή της, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της Premier League 2.

Από ότι φαίνεται, αρκετοί δεν γνώριζαν τον κανονισμό, ενώ επίσης φάνηκε παράξενο ο παίκτης που έγινε γνωστός με την φανέλα της Τότεναμ να φορά τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ.

Ο Χάντλστοουν εντάχθηκε αρχικά στην ακαδημία της Γιουνάιτεντ ως παίκτης-προπονητής το 2022 και έχει επιλεγεί για να παίξει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια από το αφεντικό της Κ21 Τράβις Μπίνιον. Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που ο πρώην Άγγλος διεθνής έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Ντέρμπι Κάουντι το 2002, πριν καν γεννηθεί ο κάθε παίκτης που υπάρχει σύνθεση της U21 της Σίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ κρατάει με ψίχουλα τον αφανή διάδοχο του Μπενζεμά

Δύο Ισπανοί μονομάχοι για παίκτη από το Μάντσεστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK