H AEK... αδιαφορεί για τις κινήσεις του Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ δεν ανησυχεί και… αδιαφορεί για τις τελευταίες κινήσεις του Ολυμπιακού στο θέμα Μελισσανίδη-ΟΠΑΠ και του ασυμβίβαστου που δεν προκύπτει βάσει του μετοχολογίου.

H AEK... αδιαφορεί για τις κινήσεις του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου στην ΕΕΑ και το ανασήκωμα του θέματος του ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη στην ευρύτερη κοινωνία της ΑΕΚ, λόγω των όσων είχαν ειπωθεί στο περιβόητο επεισοδιακό ΔΣ της Super League, στο οποίο έλαβαν χώρα ακραίες καταστάσεις.

Στον Ολυμπιακό έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετό καιρό μία τάση δυσαρέσκειας απέναντι στο ενδεχόμενο να ανέβει η ΑΕΚ στη Super League με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να "τρέχει" παράλληλα το πρότζεκτ του γηπέδου. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι ο Μελισσανίδης έχει διοικητικό ρόλο στην Ένωση, κάτι που δεν ανησυχεί σε καμία περίπτωση τους "κιτρινόμαυρους".

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η οικογένεια Μελισσανίδη εκπροσωπείται θεσμικά μέσω του Γιώργου Μελισσανίδη, μόνο στην εταιρεία "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." η οποία θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Συνεπώς, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κανένα απολύτως ρόλο και το όνομά του δεν υπάρχει στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ασυμβίβαστου και στην ΑΕΚ θα συνεχίσουν την νέα χρονιά στη Super League με το ίδιο διοικητικό καθεστώς και την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση αφού έχουν πάρει την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επίσης στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν θεωρούν ότι υπάρχει σε καμία περίπτωση κάποιο ζήτημα με τη χρηματοδότηση της ομάδας, η οποία συντηρείται -μέχρι σήμερα- από τα έσοδά της και ένα από τα μεγάλα ατού της την τελευταία διετία είναι η διαφάνεια και η συνέπεια στο οικονομικό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ΑΕΚ - ΟΠΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK