H AEK... τέλειωσε τον Λεβαδειακό!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και έριξε την ομάδα της Βοιωτίας στη Stoiximan.gr Football League. Με Αραούχο και αυτογκόλ του Μουλόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

H AEK... τέλειωσε τον Λεβαδειακό!

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στα μέτρα του για σχεδόν 87 λεπτά, όμως το γκολ του Σέρχιο Αραούχο που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, έβαλε... ταφόπλακα στα όποια όνειρα των Βοιωτών για παραμονή. Το ολοκληρωτικό χτύπημα δόθηκε με αυτογκόλ του Μουλόπουλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Ένωση δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και πέταξε ένα ημίχρονο (το πρώτο), στο οποίο δεν κατάφερε να απειλήσει στο ελάχιστο την εστία του Ναμάσκο.

Στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" ανέβασαν την απόδοσή τους απειλώντας σε ορισμένες περιπτώσεις την αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 73΄, όταν ο Καραμπουέ βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον αμαρκάριστο Νιάσε, όμως αυτός, στο ένας με έναν με τον Μπάρκα, έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Κάπου εκεί τα... σύννεφα άρχισαν να γίνονται πιο πυκνά στη Βοιωτία με την ΑΕΚ να μη... χαρίζεται στους γηπεδούχους, σπρώχνοντάς τους στον... γκρεμό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (90΄ Σένκα), Μεντί, Καραχάλιος (88΄ Κουλιμπαλί), Νιας, Λάτσι (69΄ Μαχαίρας), Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας, Αραβίδης (75΄ Αραούχο), Πέκχαρτ (67΄ Αλμέιδα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK