H αήττητη Μπαρτσελόνα έφαγε τρολάρισμα από την... Ρόμα!

Η ισοπαλία στο Clasico έκανε τους φίλους της Μπαρτσελόνα να χαμογελούν, απέχοντας πλέον μόνο τρία ματς από το αήττητο πρωτάθλημα, ωστόσο η επίσημη Ρόμα βρήκε ευκαιρία να τους... πικάρει!

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Σε αντίθεση με το Clasico του πρώτου γύρου όπου πήρε μεγάλη νίκη στην Μαδρίτη, αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ (ο Ζιντάν έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία των "μερένγκες" που φεύγει αήττητος από τις τέσσερις πρώτες επισκέψεις του στο "Καμπ Νόου" ως προπονητής), παρόλα αυτά το 2-2 πανηγυρίστηκε ως... νίκη.

Αιτία το γεγονός πως μετά το νταμπλ που έχει ήδη πανηγυρίσει, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βάλει στόχο ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα που δεν είναι άλλο από το να αναδειχτεί πρωταθλήτρια χωρίς ούτε μία ήττα, με την "Μπάρσα" να κρατάει το αήττητο και την 35η αγωνιστική και να θέλει τρία ακόμα ματς να μη χάσει για να το καταφέρει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στα social media μετά το τέλος του Clasico, με τον λογαριασμό "Fiebre Culé" να δίνει μάλιστα το... σύνθημα με την εξής ανάρτηση: "Nadie nos gana" ("Ουδείς μας νικάει").

Ε, κάπου εκεί είχαμε και... παρέμβαση, που δεν έγινε μάλιστα από την Ρεάλ ή κάποια άλλη ισπανική ομάδα αλλά από ιταλικό σύλλογο! Συγκεκριμένα, από τον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Twitter στην ισπανική έκδοση, που "άρπαξε" το τιτίβισμα του φίλου των Καταλανών και "απάντησε".

Με ένα emoticon... σκεπτικό, πιθανότατα για το το σχόλιο που διάβασε, και έναν emoticon χαιρετισμού, πιθανότατα για να υπενθυμίσει πως η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη μόνο εντός των ισπανικών συνόρων. Στο Champions League φρόντισε να της σπάσει το αήττητο η Ρόμα με το επιβλητικό 3-0 στο "Ολίμπικο" πετώντας την εκτός συνέχειας Champions League...

News 24/7

24MEDIA NETWORK