H άποψη του Βαλβέρδε για το δημοψήφισμα

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Λας Πάλμας παραχώρησε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για το δημοψήφισμα της Καταλονίας.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σε ρυθμούς δημοψηφίσματος κινείται η Καταλονία. Την 1η Οκτωβρίου οι πολίτες θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν για την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε να καλείται να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το δημοψήφισμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν το ματς με τη Λας Πάλμας.

"Το έχω πει. Περιμένω αύριο, αφού θα έχουμε νικήσει στο παιχνίδι, να υπάρχει ηρεμία, σεβασμός και να μη γίνει τίποτα. Φαίνεται πως υπάρχει πολύς θόρυβος εδώ, αλλά προσωπικά είμαι ήρεμος. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας.

Παίζουμε για τρεις σημαντικούς βαθμούς και κάθε ένας από εμάς έχει την προσωπική του γνώμη που είναι σεβαστή. Θα το ζήσουμε κανονικά", η απάντηση του Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK