H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των Γιατρών του Κόσμου για τους πυρόπληκτους

H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των Γιατρών του Κόσμου για τους πυρόπληκτους

Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Σ' ολόκληρη τη χώρα, οι εστίες φωτιάς ξεπηδούν η μία μετά την άλλη, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές τόσο στους ανθρώπους και τα σπίτια τους, όσο και στο περιβάλλον. Aυτές τις δύσκολες στιγμές, κάθε πρωτοβουλία μπορεί να αποδειχθεί κομβική.

Η bwin, η οποία έχει όραμα την υποστήριξη της κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε για μια ακόμα φορά να βάλει το δικό της λιθαράκι και να ενώσει τις δυνάμεις της με τους Γιατρους του Κόσμου, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Άλλωστε, η μεταξύ τους συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών υγείας στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας έχει βραβευτεί στα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020», γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία των δράσεων τους σε όλα τα επίπεδα.

Οι Γιατροί́ του Κόσμου, λοιπόν, ξεκινούν παρεμβάσεις ιατρικής και ψυχολογικής φροντίδας στις πληττόμενες, από τις πρωτοφανείς πυρκαγιές, περιοχές της χώρας μας, ξεκινώντας από́ τα δοκιμαζόμενα χωριά́ της Λίμνης Ευβοίας, τα οποία η πυρκαγιά χτύπησε με τεράστιο μένος. Η bwin, προσαρμόζοντας άμεσα τη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να στηρίξει άμεσα τις παρεμβάσεις αυτές και να σταθεί στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών με κάθε τρόπο.

Η πρώτη ομάδα, η οποία θα λειτουργήσει και διερευνητικά για τις ανάγκες που υπάρχουν, θα αναχωρήσει άμεσα μόλις αυτό́ είναι εφικτό́ και ασφαλές. Παράλληλα, σε συνεργασία με το μεταπτυχιακό́ πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής σχολής Αθηνών, οργανώνονται ομάδες ειδικών που θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις νέες ιατρικές ανάγκες που δημιουργούνται. Την ίδια στιγμή, θα γίνεται καταγραφή από κοινωνικούς λειτουργούς, ώστε να καλυφθούν αποτελεσματικά οι ανάγκες των κατοίκων, προκειμένου bwin και Γιατροί του Κόσμου να προσαρμόσουν τις πρωτοβουλίες τους σε αυτές.

Οι πολυεπίπεδες δράσεις θα συνεχιστούν με την υποστήριξη της bwin, προκειμένου να υποστηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, που βρέθηκαν ξαφνικά να παλεύουν με τις φλόγες. Με την ευχή, αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστούν ανάλογες δράσεις…

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030.

21+ | Aρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι



News 24/7

24MEDIA NETWORK