H 'Χρυσή Μπάλα' του πορνό ανήκει διαχρονικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει διαχρονικά τον πιο απρόβλεπτο τίτλο 'δημοφιλίας': Είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες αναζητήσεις του ονόματος του στο πιο δημοφιλές πορνογραφικό site παγκοσμίως.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους σκοράρει κόντρα στη Λεβερκούζεν, σε αγώνα για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους σκοράρει κόντρα στη Λεβερκούζεν, σε αγώνα για το Champions League AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Κάθε χρόνο, το Pornhub προσφέρει στα media κάποια πολύ ενδιαφέροντα δείγματα στατιστικών στοιχείων. Πρόσφατα έγινε γνωστό ποια ήταν η αγαπημένη κατηγορία πορνό του ελληνικού κοινού για το 2019, ενώ αρκετές μελέτες της συμπεριφοράς του κοινού της ιστοσελίδας έχουν ως επίκεντρο από δημοφιλείς ταινίες όπως οι Avengers, μέχρι πολιτικά γεγονότα, όπως οι βρετανικές εκλογές. Όταν το Ladbible ζήτησε από το Pornhub τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις αναζητήσεις ποδοσφαίριστών εντός της πλατφόρμας του, το αποτέλεσμα έδειξε πορτογαλική κυριαρχία!

Συγκεκριμένα, στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αναζητά περισσότερο το κοινό του Pornhub, σταθερά βρίσκεται πρώτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο -o άνθρωπος που βγάζει περισσότερα από το Instagram σε σχέση με το ποδόσφαιρο- από το 2015 ως και σήμερα! Στο #2 βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι και την πεντάδα συμπληρώνουν τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Αλέξις Σάντσες και Κιλιάν Εμπαπέ. Αξίζει να τονίσουμε, πάντως, πως στο σύνολο του Top-10 των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες αναζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου βρίσκεται και μια προσωπικότητα που δεν παίζει πια ποδόσφαιρο, αν και ασχολείται ενεργά με αυτό. Ντέιβιντ Μπέκαμ, μόνο εσύ θα μπορούσες...

H 'Χρυσή Μπάλα' του πορνό ανήκει διαχρονικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο
PORNHUB.COM/INSIGHTS

Σημαντική υποσημείωση για τον Μπέκαμ και το γεγονός πώς όταν έδωσε το παρόν στον βασιλικό γάμο (2018), η μηχανή αναζήτησης του Pornhub βάρεσε κόκκινο, με τις αναζητήσεις του ονόματός του να αυξάνονται κατά 3.440%!

Έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ; Η απάντηση στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK