ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H διοίκηση στηρίζει Γιοβάνοβιτς

Ο Ηρακλής πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ αλλά δεν γεύτηκε την πρώτη του νίκη ούτε στην τέταρτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Βέροια στο "Καυτατζόγλειο". Η νέα βαθμολογική απώλεια (1-1) βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση του "γηραιού" έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή της στο πρόσωπό του με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (08/10).

H διοίκηση στηρίζει Γιοβάνοβιτς

Ο Ηρακλής πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ αλλά δεν γεύτηκε την πρώτη του νίκη ούτε στην τέταρτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Βέροια στο “Καυτατζόγλειο”. Η νέα βαθμολογική απώλεια (1-1) βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση του “γηραιού” έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή της στο πρόσωπό του με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (08/10).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Όταν εμείς, ως διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, αναλαμβάναμε τα ηνία στον αγώνα της σωτηρίας και της – οικονομικής και αγωνιστικής – εξυγίανσης της ομάδας μας, γνωρίζαμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Γνωρίζαμε πολύ καλά το πλήθος των δυσκολιών και πόσο πολύ χρειάζεται να παλέψουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ που θέλουμε. Για αυτό και είμαστε εδώ.

Η ομάδα δείχνει αυτή τη στιγμή ότι μας χρειάζεται όλους μαζί, διοίκηση και κόσμο, ακόμη πιο πολύ κοντά της. Και θα μας έχει.

Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δηλώνουμε ότι δεν χάνουμε το φρόνημά μας και την πίστη μας στην ομάδα και στον προπονητή. Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο – με όπλο την ηρεμία και την εμπιστοσύνη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα – στην αγωνιστική ανάκαμψη, μη λυγίζοντας στις ατυχίες.

Στην παρούσα φάση οποιαδήποτε μορφή “προπονητολογίας” μόνο κακό κάνει στον ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο Ivan Jovanovic και οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται ηρεμία, πολλή και σκληρή δουλειά με στόχο την αγωνιστική βελτίωση. Το μόνο που απαιτείται είναι να κοιτάξουμε μπροστά, με πίστη και αποφασιστικότητα, ενωμένοι, μια γροθιά, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ.

Οι σημαντικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται υπό την πίεση της ατυχίας και με σύμβουλο την λιποψυχία της στιγμής. Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, η στενοχώρια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα είναι δεδομένη, όμως οι αποδοκιμασίες δεν ωφελούν, παρά μόνο παραπέμπουν στις αλλοτινές, δύσκολες στιγμές του ΗΡΑΚΛΗ μας. Πιστεύουμε και στηρίζουμε. Δε γυρίζουμε το ρολόι πίσω σε στιγμές και συμπεριφορές που θέλουμε να διαγράψουμε για να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, όπως ακριβώς το ξεκινήσαμε: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK