H εξαντλητική προπόνηση του Μπέιλ για να προλάβει τον μεγάλο τελικό

Το αδύνατο δυνατό προσπαθεί να κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, που επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στην πατρίδα του για το τρόπαιο του Champions League. Ο Ουαλός κάνει εντατική προπόνηση για να βρίσκεται έστω στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Ιουνίου.

Real Madrid's Gareth Bale reacts after failing to score against Valencia during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Gareth Bale reacts after failing to score against Valencia during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Οχτώ ώρες την ημέρα περνάει στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο λόγος; Θέλει όσο τίποτα να διεκδικήσει το Champions League μέσα στην πατρίδα του, στο Κάρντιφ.

Στις 23 Απριλίου, το όνειρό του άρχισε να καταρρέει μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Η αρχική γνωμάτευση έκανε λόγο για απουσία τριών εβδομάδων, αλλά έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τη μέρα που ο Ουαλός αγωνίστηκε με τα χρώματα της "βασίλισσας".

Δημοσίευμα της "Marca" που επικαλείται πηγή μέσα από το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, αναφέρει πως "κάνει τα πάντα και ακόμα παραπάνω για να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο".

Για 20 μέρες, ο πρώην επιθετικός χαφ της Τότεναμ δουλεύει με διπλές προπονήσεις, ενώ κάνει έξτρα δουλειά και στο σπίτι του για να προλάβει το Κάρντιφ και να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, βγάζοντας... εκτός τον Ίσκο!

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

News 24/7

24MEDIA NETWORK