H fake φωτογραφία του Ιγκουαΐν που έγινε viral!

O Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετακόμισε από την Γιουβέντους στην Μίλαν αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει τους haters να τον αφήσουν σε ηρεμία. Απόδειξη μία "πειραγμένη" photo που κάνει θραύση!

Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Gonzalo Higuain before a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Γιουβέντους και τώρα Μίλαν! Άκρως συναρπαστική φαντάζει η ποδοσφαιρική διαδρομή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα αυτά ένα από τα πράγματα που δεν θα μπορέσει ποτέ να αποβάλλει από πάνω του είναι το "κυνήγι" που δέχεται από τους ορκισμένους εχθρούς του σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται.

Θέλετε για το γεγονός ότι δείχνει απροθυμία να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά του; Θέλετε επειδή οι μεταγραφές του κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στις ομάδες που τον εμπιστεύονται; Θέλετε επειδή είναι συνήθως ο μοιραίος για την εθνική Αργεντινής στα τελευταία μεγάλα ραντεβού με την ιστορία της;

Ο "Πιπίτα" έχει γίνει ο εύκολος στόχος και αυτό βρήκε την ευκαιρία να το διαπιστώσει για μία ακόμη φορά μέσω της μετακίνησής του από την Γιουβέντους στην Μίλαν, με μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media να τον εκθέτει, καθώς τον παρουσιάζει να δείχνει με το δάχτυλο αντί για το σήμα της Μίλαν αυτό της Puma.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που είναι από την ημέρα της ανακοίνωσή τους έκανε θραύση στα social media (για την πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αργεντινού κάνουν λόγο) όμως υπάρχει ένα... λάθος: είναι παραποιημένη, με τον Ιγκουαΐν να δείχνει στην πραγματικότητα το σήμα της Μίλαν και όχι του χορηγού!

Ακόμα και photoshop έγινε για να τον διαβάλλουν, πόσο μεγαλύτερο "κυνήγι" να του κάνουν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK