H φωτογραφία του Μέσι που σάρωσε τα social media

Ο Σέρχι Ρομπέρτο ήταν αυτός που χάρισε στην Μπαρτσελόνα την επική πρόκριση στους "8" του Champions League αλλά η φωτογραφία της χρονιάς για τους "μπλαουγκράνα" ανήκει στον Μέσι. Διαβάστε το λόγο.

FC Barcelona's Lionel Messi gestures after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi gestures after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης καθώς με το 6-1 κόντρα στην Παρί πέτυχε την πιο εντυπωσιακή ανατροπή στην ιστορία του Champions League, παράλληλα όμως με τους Καταλανούς έγραψε ιστορία και ο Santiago Garcés.

Πρόκειται για έναν "ελεύθερο" (freelance) φωτογράφο που συνεργάζεται εδώ και μία τετραετία με την "Μπάρσα", με τον 41χρονο να πιστεύει στην ανατροπή και το φινάλε να τον δικαιώνει καθώς βρέθηκε μία ανάσα από τον Λιονέλ Μέσι την ώρα που πανηγύρισε το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο έχοντας ανέβει πάνω σε διαφημιστική πινακίδα.

Ο Garcés κατάφερε να τραβήξει πολλές φωτογραφίες με τον Μέσι εκείνη τη στιγμή και αυτή που επέλεξε να δώσει στην επίσημη Μπαρτσελόνα για να τη μοιράσει εκείνη με τη σειρά της στα social media προκάλεσε πάταγο!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο καταλανικός σύλλογος, η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ξεπέρασε τα 1.700.000 likes, την έχουν δει 4.800.000 άνθρωποι, έχει προκαλέσει πάνω από 1.700.000 αλληλεπιδράσεις ενώ έχουν γίνει 34.600 σχόλια για αυτή, τρίτο μεγαλύτερο νούμερο για κάποια δημοσιευμένη φωτογραφία.

Ο ίδιος ντόρος έχει γίνει και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: στο Facebook έχει συνολικά 3.200.000 likes, την έχουν δει πάνω από 56.000.000 άνθρωποι, έχει προκαλέσει 232.000 αλληλεπιδράσεις ενώ έχουν γίνει 5.000 σχόλια. Όσον αφορά στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter, την έχουν δει πάνω από 2.500.000 άνθρωποι, έχει μαζέψει πάνω από 28.000 likes ενώ το συνολικά interaction (αλληλεπίδραση) έχει ξεπεράσει τον αριθμό 21.000.

Συμπερασμαστικά, η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και στα social media μέσα από τους λογαριασμούς της και την ιδιαίτερη πανηγυρική φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

ΜΕΣΙ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK