Νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Ένταση, αλληλοκατηγορίες και λύση της τελευταίας στιγμής στη γενική συνέλευση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Πρόεδρος ο Θωμάς Μαύρος και διευθύνων σύμβουλος ο Ανδρέας Δημητρέλος. Επεισόδιο μεταξύ Βούρου-Κασνακίδη και κατηγορίες κόσμου στον απόντα Αδαμίδη.

Νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Λεπτό προς λεπτό

-Ο Θωμάς Μαύρος μαζί με τους συνεργάτες του είναι στα Σπάτα για αυτή την πολύ κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ, γ.σ.

-Στα Σπάτα βρίσκεται και ο Μιχάλης Τροχανάς.

- Τις μετοχές του Ντέμη Νικολαΐδη εκπροσωπεί ο συνεργάτης του Θωμά Μαύρου, Αντώνης Ηλιόπουλος.

- Άρχισε η γ.σ. με τους Σίμο, Κασνακίδη, Γρυσμπολάκη, Παπαδημητρίου, Μπόβαλη, Σεραφείδη, Δημητρέλο και Χάρη Γρηγορίου να βρίσκονται στο πάνελ.

- Τα όσα συμβαίνουν στη γ.σ. παρακολουθεί και ο Γιάννης Βούρος.

- Ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε ότι προτείνει έως τις 15 Σεπτεμβρίου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ με τιμή ανα μετοχή ένα ευρώ. "Χρειαζόμαστε λεφτά για τη φορολογική ενημερότητα και τους διακανονισμούς" ήταν τα λόγια του Δημητρελου.

- Oι μικρομέτοχοι προτείνουν ΑΜΚ με 0.30 ευρώ ανά μετοχή και συνολικά 20 εκατομμύρια ευρώ. Δεσμεύθηκαν ότι θα καλύψουν το ενημερωτικό δελτίο και τα έξοδα του, ενώ θα το έχουν έτοιμο σε 20 μέρες. "Να πληρώσουν οι Παππάς και Νοτιάς τα 10 εκατομμύρια ευρώ της διαφοράς από τα χρέη του 2004", τόνισαν οι μκρομέτοχοι.

- Ένταση στην αίθουσα. Ένας κύριος που δηλώνει εκπρόσωπος μετόχου που έχει μια μετοχή έχει σηκωθεί και φωνάζει. Επιτέθηκε λεκτικά στο Μιχάλη Τροχανά και στη συνέχεια σχεδόν σε όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο "εκπροσωπος" που ονομάζεται Λαγόπουλος συνεχίζει να φωνάζει και πλέον τα έχει βάλει με τον Θωμά Μαύρο. "Ποιός είναι ο Μαύρος με τα 50.000 διαρκείας; Ούτε 5.000 δεν έφερε" τόνισε.

- Τροχανάς: "Από τα 2.5εκατ. ευρώ που χρειάζονται βάζω τα 2.500 ευρώ. Θελει φρεσκάρισμα η ΑΕΚ και το Δ.Σ. της."

- Μαύρος: "Ήρθα για να ακούσω αλλά και για να πάρω μια απάντηση."

- Μαύρος: "Τα ονόματα που προτείνω είναι ένας παλαίμαχος, ένας supporter και ένας εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής. Επιπλέον οι Σταυρόπουλος, Βούρος, Γκατσούλας και Ηλιόπουλος.

- Αντιδράσεις από τον κόσμο και μάλιστα έντονες αναφορικά με το όνομα του Γιάννη Βούρου. "Γιατί να μπει ο Βούρος μας έλεγε ψέμματα για το γήπεδο με Κινέζους και Ιάπωνες" φωνάζουν. Η απάντηση του Βούρου είναι πως για το θέμα υπάρχει επιτροπή γηπέδου και ο κόσμος αντιδρά και πάλι. "Μη λερώνεις και τον Μαύρο" του φωνάζουν. "Αν μπω διευθύνων σύμβουλος βάζω το κεφάλι μου και ρισκάρω. Ποιός παίρνει την ΑΕΚ στις πλάτες του; Εγώ! Εγώ ρισκάρω τα πάντα για την ΑΕΚ" είπε ο Βούρος.

- Ένταση και κατηγορίες μεταξύ Βούρου, Δημητρέλου και Κασνακίδη.

- Βούρος: "Μίλησες με τους Κινέζους; Σου έχω δώσει τον φάκελο." Δημητρέλος: "Δεν έχω κανέναν φάκελο, σέβομαι τις φιλίες." Κασνακίδης προς Βούρο: "Είσαι ψεύτης τα έδωσες στον Αδαμίδη, ζητάς δουλειά, στέλνεις SMS και ζητάς δουλειά."

- Εκπρόσωπος της Original: "Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Είστε όλοι για την καρέκλα. Μην κοιτάτε πίσω, εμείς ξέρουμε ποιοι φταίνε. Είμαστε στο παρά ένα να ξέρετε. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βοηθήσει; Αν αλλάξει το ΔΣ δεν θα γίνει τίποτα. Ότι κάποιος ήταν μεγάλος παίκτης δεν σημαίνει καλός πρόεδρος. Είδαμε και τον Ντέμη. Να μην καεί και ο Μαύρος. Εγγυάται ο ίδιος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα; Έχει βρει κανέναν με λεφτά; Αν ναι ας βάλυον λεφτά στην αύξηση. Δεν είναι το θέμα τα πρόσωπα. Ο Μαύρος δεν μας έχει μιλήσει καθόλου για λεφτά, μόνο για το Δ.Σ. Τίποτα για λεφτά. Αύξηση υπάρχει όποιος θέλει λοιπόν βάζει".

- Ηλιόπουλος: "Ο Μαύρος λέει για λαϊκή βάση. Δεν πάμε να φάμε λεφτά. Που είναι τα 180εκατ. ευρώ που μπήκαν; Θέλανε να πάνε την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική, εμείς δεν θέλουμε."

- Εκπρόσωπος Original: "Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε."

- Ηλιόπουλος: "Εμείς θέλουμε Μαύρο με λαϊκή βάση. Όποια άλλη πρόταση ας την καταθέσουν μέσα σε 20 μέρες. Απευθυνόμενος στον Δημητρέλο στη συνέχεια τόνισε: Πάτε την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Φύγετε να μπει ο Μαύρος. Τέλος, δεν πάει άλλο!"

- Κασνακίδης: "Ποιος είπε ότι θέλει να πάει την ΑΕΚ στη Δ'. Γιατί δεν λέτε;"

- Κασνακίδης: "Εκπροσωπώ τους Supporters. Ο Νοτιάς είναι ένας και εμείς είμαστε 1000. Βάλαμε 2.5εκατ. ευρώ τριάντα άτομα από το 2007 μέχρι το 2011. Βγήκαμε μπροστά όταν οι μέτοχοι δεν έδιναν. Πήγα στον Μαύρο πέρσι και του ζητήσαμε να γίνει πρόεδρος. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που κάνει τώρα. Μας είπε όχι αλλά έκανε το πρώτο σποτάκι."

- Μαύρος: "Εγώ το έκανα για την ΑΕΚ όχι για εσάς. Θέλω τον κόσμο ενωμένο."

- Ηλιόπολουλος: "Έχει 13% οχι 37 που λέτε, μη λέτε ψέμματα."

- Κασνακίδης: "Αν μπει ο Μαύρος τώρα θα χαθεί η δουλειά του Δημητρέλου. Του είπαμε να μπει στο ΔΣ. Του είπαμε και για την αύξηση. Δεν τα δέχτηκε."

- Κασνακίδης:

"Αύριο περνάμε από ΕΕΑ και φτάνουμε στο 37%. Στις 30 Αυγούστου ψηφίζουμε για μεταβίβαση τον μετοχών μας."

- Ηλιόπουλος: "Γιατί έχει τον φάκελο ο Αδαμίδης;"

- Δημητρέλος: Ο Βούρος τον φέρνει μαζί. Γιάννη είσαι ψεύτης και απαράδεκτος.

- Κόντρα μεταξύ Δημητρέλου και Ηλιόπουλου: "Θα μπεις μπροστά να μπεις φυλακή ρε;" ρωτάει ο πρόεδρος της ΑΕΚ που συνεχίζει: "Μη βάζεις τον Βούρο πρόεδρο".

- Κασνακίδης: "Να μπουν από τον Μαύρο δύο άτομα τώρα στο ΔΣ. Μας έδωσε έναν μήνα."

- Ηλιόπουλος: "Όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην επόμενη Γ.Σ. σε 22 μέρες."

- Παρέμβαση του εκπροσώπου του Νοτιά, κ. Σίμου: "Ο Νοτιάς δεν μου είπε πως να δώσω την ΑΕΚ, δεν ήρθα για αυτό εδώ. Έχει δώσει πολλά. Έφτιαξε ένα προπονητικό για την ΑΕΚ χωρίς να παίρνει ενοίκια."

- Κασνακίδης: "Τα λεφτά των Supporters τα δώσαμε στην ΠΑΕ. Που πήγαν να ρωτήστε την ΠΑΕ όχι εμένα. Δεν κάνω εγώ κουμάντο."

- Ένταση και βρισιές προς τον Αδαμίδη και τον... κολλητό του όπως λένε χαρακτηριστικά, Κασνακίδη.

- Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου: "Πήγαμε στο μαγαζί του Θωμά, δεν ήθελε να μπει τότε. Η σκέψη του Μαύρου ήταν να μαζέψει 10.000 εκατ. από τις αιτήσεις. Θα μπω, έλεγε. Μετά έλεγα για 6-7 εκατ. Ήταν συγκεκριμένος. Μετά τον πίεζαν ο Δημητρέλος και ο Ηλιόπουλος να μπουν άμεσα. Του είπα να προαναγγέλλει ΑΜΚ για να μπουν λεφτά. Μου είπε, μπαίνω αλλά δεν θέλω να είμαι πρόεδρος. Εδώ είναι να με διαψεύσει. Ο Μαύρος ζητά λεφτά από διαρκείας και δηλώσεις συμμετοχής. Ούτε καν δηλώσεις δεν έκανε. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και έχει οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα στην ΑΕΚ, αλλά σε όλες τις ομάδες.

Πριν από οκτώ μέρες είδαμε ως Ερασιτεχνική τον Μαύρο. Είπαμε ότι το 0.30 είναι μικρό ποσό για μετοχή. Συμφωνήσαμε για ένα ευρώ. Του είπαμε να προσέχει τους γύρω του. Το θέμα δεν είναι να κυνηγήσουμε τα παλιά. Κάποιοι έχουν προσωπικά με κάποιους από εδώ. Προχτές κάναμε τρεις προτάσεις στον Μαύρο. Του είπαμε να γίνει πρόεδρος με τρία μέλη. Μας είπε για εμένα τελειώσατε. Μας είπε ο κόσμος με εσάς δεν βάζει, μας είπε θα φύγω να μαζέψει τα λεφτά ο κόσμος, μας είπε δεν θέλω τίποτα στο όνομα μου, ούτε μετοχές. Η θέση μας είναι ΑΜΚ και να περάσει η ΑΕΚ στον κόσμο. Η Ερασιτεχνικής θα απέχει από την ψηφοφορία από το ΔΣ γιατί δεν υπάρχει ενότητα. Εμείς θέλουμε Αύξηση ΜΚ".

- "Τον Μαύρο τον στηρίζω. Οι γύρω του προκαλούν διχασμού" τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

- Κασνακίδης: "Μόλις μίλησα με τον Θωμά. Κάνουμε αύξηση 2,5εκατ ευρώ για τις επόμενες 40 μέρες και μετά θα κάνουμε νέα Γ.Σ. Μόνο ένα θέμα για το νέο Δ.Σ."

- Μαύρος: "Συμφωνώ. Αφήνω τον Αντρέα να συνεχίσει και να μην λένε ότι βάζω εμπόδια."

- Επεισόδιο Μπρουσιάνου με μέλος από το κλαμπ των Πατησίων. Ξέφυγε η κατάσταση με πολύ βαριές κουβέντες και ύβρεις.

- Σεραφείδης: "Εγώ θέλω να βρεθεί μια λύση. Δεν δέχομαι να λένε λαμόγια αυτό το ΔΣ. Να αποσυρθεί αυτή η λέξη. Εγώ είμαι με τον Μαύρο."

- Οι συνεργάτες του Θωμά Μαύρου και οργανωμένοι οπαδοί (πλην Original) τον πιέζουν να αλλάξει την απόφαση του και του ζητούν να προτείνει από σήμερα ΔΣ και ο Θωμάς το σκέφτεται.

- Μαύρος: "Είπα να κάνω μια διευκόλυνση των 40 ημερών. Έχουμε μεταγραφές και διαρκείας. Λέω τώρα σε 15 μέρες να μπω. Σας αφήνω λίγο χρόνο ακόμη."

News 24/7

24MEDIA NETWORK