H μοναξιά του Τσάμπι Αλόνσο

Σαν να μην έφτανε ο πρόωρος αποκλεισμός της Ισπανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καλείται να αντιμετωπίσει και τη μοναξιά. Ο λόγος για τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος δεν μιλιέται με κανέναν.

H μοναξιά του Τσάμπι Αλόνσο

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καβγά που είχε με παίκτες της Μπαρτσελόνα στα αποδυτήρια, την περίοδο που στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος "συμμάχησαν" με τον Τσάβι για να διορθωθεί η κατάσταση στα αποδυτήρια των πρωταθλητών κόσμου, αλλά ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έριχνε νερό στο κρασί του.

Δεδομένου ότι και στο στρατόπεδο της Ρεάλ είχαν δημιουργηθεί "κλίκες", ο Τσάμπι είχε επαφές μόνο με τον Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος όμως δεν κλήθηκε στην εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο μέσος των "μερένγκες", παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση στα ματς με Ολλανδία και Χιλή, έκανε το λάθος να ασκήσει κριτική σε συμπαίκτες του. Εκείνοι τον αγνόησαν και, πλέον, οι ώρες περνούν βασανιστικά.

Μοναδική του παρηγοριά αποτελεί το tweet του Αρμπελόα: "Σεβασμό και θαυμασμό σ' εκείνους που προτιμούν να λένε την αλήθεια και να ενοχλούν, παρά να λένε ψέματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK