H Nοva διαψεύδει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πως υπήρξε διαπραγμάτευση, συμφωνία ή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό για τη μετάδοση του αγώνα με την Λεβαδειακό, εξέδωσε η Nova.

H Nοva διαψεύδει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν πως ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στη "Λεωφόρο" θα μεταδοθεί κανονικά από τις κάμερες της Nova, όμως αυτό δεν θα γίνει επειδή προηγουμένως υπήρξε κάποια συννενόηση και τελικά συμφωνία μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ.

Αυτό φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν μέσω ανακοίνωσης οι υπεύθυνοι της Nova ώστε να διαψεύσουν σενάρια που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για επικοινωνία και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NOVA:

"Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν συμφωνίας για μετάδοση του αγωνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της, για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποια επικυρώθηκε απο το ΔΣ του συνεταιρισμου την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο ειναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK