H πρόκριση για τον Μέσι περνάει από... νερό και λακούβες!

Η Αργεντινή καλείται να πάρει την νίκη κόντρα στον Ισημερινό για να πάει Μουντιάλ όμως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της. Αρκεί να δει κανείς το γήπεδο που θα αγωνιστεί (VIDEO)!

Argentina's Lionel Messi, left, is comforted by Argentina coach Jorge Sampaoli after a World Cup qualifying soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. Argentina tied the match 0-0 and is almost eliminated from the upcoming World Cup in Russia. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi, left, is comforted by Argentina coach Jorge Sampaoli after a World Cup qualifying soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. Argentina tied the match 0-0 and is almost eliminated from the upcoming World Cup in Russia. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Το εμπόδιο του Περού αποδείχτηκε πολύ υψηλό για την Αργεντινή και τώρα η "αλμπισελέστε" χρειάζεται μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, αν θέλει να αποφύγει το εφιαλτικο σενάριο που την θέλει εκτός τελικής φάσης για πρώτη φορά από το... 1970.

Αυτό πάντως μόνο "παιχνιδάκι" δεν θα είναι για τους παίκτες του Χόρχε Σαμπαόλι, όχι επειδή θα έχουν τόνους άγχους να διαχειριστούν και θα παίξουν εκτός έδρας αλλά επειδή οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πλέον ευνοϊκές για μία τεχνική ομάδα όπως η Αργεντινή.

Απόδειξη το video που ανέβασε η μαδριλένικη "As" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, με τον αγωνιστικό χώρο του "Estadio Olimpico Atahualpa" να θυμίζει λίμνη, με το νερό που έχει "μαζέψει' το χορτάρι και τις πάρα πολλές λακούβες που έχουν σχηματιστεί σε αυτό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK