H πρόκριση της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports!

Μην χάσετε τους αγώνες της ελληνικής ομάδας για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 – Σέντρα την Παρασκευή 17/9 με τη Γαλλία

H πρόκριση της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports!

H προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 περνάει μέσα από το γήπεδο του Novasports! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με προπονητή τον Γιώργο Κυριαζή, έχει κληρωθεί με αντιπάλους τη Γαλλία, το Καζακστάν, τη Σλοβενία, την Εσθονία και την Ουαλία στον 9ο Προκριματικό όμιλο. H ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο προκρίνεται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ η δεύτερη θα συμμετάσχει σε Play Off Round.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τη Γαλλία (17/9, 18:00) και το Καζακστάν (21/9, 20:00), αγώνες που θα μεταδοθούν από το Novasports Prime σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την γαλανόλευκη μέχρι το τέλος του 2021, είναι τον Οκτώβριο με το Καζακστάν εκτός έδρας (22/10) και την Σλοβενία (26/10) εντός έδρας καθώς και το Νοέμβριο με την Ουαλία (26/11) και την Σλοβενία (30/11) εκτός έδρας. Η συνέχεια είναι τον Απρίλιο του 2022 με τους αγώνες εκτός (8/4) και εντός (12/4) έδρας με την Εσθονία και οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο του 2022 με την Ουαλία εντός έδρας (2/9) και την Γαλλία εκτός έδρας (6/9).

Η Nova βρίσκεται δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και στηρίζει έμπρακτα όλες τις ενέργειες για την προώθηση και αναβάθμιση του στη χώρα μας, στέκοντας αρωγός στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και όχι μόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK