H πρώτη επαφή με φόντο την παραμονή του Σιμόες

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, με αντικείμενο συζήτησης την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη με την ΑΕΚ και μετά το 2017.

H πρώτη επαφή με φόντο την παραμονή του Σιμόες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (16/03) ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ως προς το μέλλον του πελάτη του στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος ατζέντης πρόκειται να έχει απευθείας επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όποιος έχει πάρει πάνω του το ζήτημα και θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Σιμόες, αφού στον "Δικέφαλο" είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία του παίκτη στην ομάδα.

Βέβαια το γεγονός ότι ο Πορτογάλος με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει ήδη το -έστω και φιλολογικό- ενδιαφέρον κάποιων ομάδων του εξωτερικού ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο ως προς τη χρονική διάρκεια της όλης ιστορίας.

Όπως και να έχει όμως, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να αυξήσουν τις ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου προκειμένου να τον κρατήσουν στην ομάδα και μετά το 2017, όταν λήγει το συμβόλαιο του με την "Ένωση". Το μόνο σίγουρο μέχρι τότε, είναι πως η επικείμενη συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα δείξει, έστω και σε πρώτη φάση, το πού βαδίζει το πράγμα.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK