H πρώτη γυναίκα σπίκερ του BBC και η "κακία" του Τέρι!

Η Βίκι Σπαρκς έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που μετάδωσε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη βρετανική τηλεόραση, ωστόσο ένας πρώην άσος των "λιονταριών" έσταξε τη... χολή του!

H πρώτη γυναίκα σπίκερ του BBC και η "κακία" του Τέρι!

Ο αγώνας μεταξύ της Πορτογαλίας και του Μαρόκου που βρήκε την πρώτη νικήτρια χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπήκε στα βιβλία της ιστορίας της βρετανικής τηλεόρασης.

Και αυτό γιατί η live μετάδοση του αγώνα για τον 2ο όμιλο έγινε από την Βίκι Σπαρκς η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που περιγράφει αγώνα Μουντιάλ για την βρετανική τηλεόραση, με τον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ Μάρτιν Κίον να έχει το ρόλο του σχολιαστή δίπλα της.

Μεταξύ των εκατομμυρίων τηλεθεατών στο Νησί που είδαν το ματς από το BBC υπήρχε πάντως και ένας "διάσημος" που δεν είδε με καλό μάτι την περιγραφή του αγώνα από την Σπαρκς και έβγαλε... καμία μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram.

Αυτός ήταν ο Τζον Τέρι, με τον άλλοτε αρχηγό της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας να ανεβάζει photo στο Instastory με το εξής περιεχόμενο: "Αναγκασμένος να παρακολουθήσω το παιχνίδι χωρίς φωνή".

H πρώτη γυναίκα σπίκερ του BBC και η "κακία" του Τέρι!
© JOHN TERRY / INSTAGRAM

Για την ιστορία, το ποστάρισμα αυτό δεν έμεινε για πολλή ώρα στη σελίδα του, με τον βετεράνο άσο να επιλέγει να το διαγράψει λίγο αργότερα, αφού βέβαια τα αγγλικά ΜΜΕ πρόλαβαν και "κατέγραψαν" την τοποθέτησή του για την Αγγλίδα σπίκερ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK