H συμβουλή του Μπερμπάτοφ στους νέους παίκτες για τον Ρονάλντο

Αν παίζεις ποδόσφαιρο, γουστάρεις να κάνεις μεγάλη καριέρα και σου αρέσει πολύ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πρέπει να διαβάσεις όσα είπε για τον Πορτογάλο σταρ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

H συμβουλή του Μπερμπάτοφ στους νέους παίκτες για τον Ρονάλντο

Ουδείς μπορεί να αμφιβάλει ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι μία τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, έστω και αν στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ δεν...διέπρεψε.

Στο ESPN, ο Βούλγαρος αστέρας κλήθηκε να καταθέσει τις απόψεις του για όλα τα σύγχρονα ποδοσφαιρικά δρώμενα και η τοποθέτησή του για το δίδυμο Ρονάλντο-Μέσι εξέπληξε. Ευχάριστα.

"Οι νέοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να μοιάσουν στους μεγάλους παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αντιγράφουν το μαλλί του, το ντύσιμό του, τα αυτοκινητό του. Κανείς δεν κοιτάζει πως να τον αντιγράψει στο θέμα της δουλειάς και των προπονήσεων. Ο άνθρωπος δουλεύει πάρα πολύ και θέλει να είναι πάντα ο καλύτερος.

Και εμένα ο Μέσι μου αρέσει περισσότερο, θα έλεγα ότι είναι πιο ολοκληρωμένος. Σκοράρει, δημιουργεί, πασάρει. Το κάνει να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο. Παλαιότερα το δίλημμα ήταν Πελέ, Μαραντόνα ή Πούσκας. Στη δική μου εποχή είναι Μέσι ή Κριστιάνο".

Και πως να διαφωνήσεις κανείς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK