H ταλαιπωρία συνεχίζεται για την Εθνική

Στην Κοπεγχάχη διανυκτέρευσε η ελληνική αποστολή, η οποία περιμένει να μάθει σήμερα Παρασκευή (12/6) τι μέλλει γενέσθαι με τον αγώνα του Σαββάτου (13/6) κόντρα στα Νησιά Φερόε.

H ταλαιπωρία συνεχίζεται για την Εθνική
INTIME SPORTS

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για την ελληνική αποστολή, η οποία περιμένει να δει τι θα γίνει τελικά με τον αγώνα κόντρα στα Νησιά Φερόε που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (13/6).

Προς το παρόν, η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην Κοπεγχάγη της Δανίας, όπου και προσγειώθηκε το αεροπλάνο της το απόγευμα της Πέμπτης (11/6) εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

H ταλαιπωρία συνεχίζεται για την Εθνική
INTIME SPORTS

Αρχικά μάλιστα κυριάρχησε μια αναστάτωση λόγω του γεγονότος πως αυτή η στάση δεν ήταν προγραμματισμένη και έπρεπε οι άνθρωποι της αποστολής να κινηθούν γρήγορα ούτως ώστε να κλείσουν ξενοδοχείο για να μείνει η ομάδα.

Θυμίζουμε παράλληλα πως πριν πετάξει η Εθνική με προορισμό για τα Νησιά Φερόε, είχε τεθεί εκτός αποστολής ο Κώστας Φορτούνης λόγω τραυματισμού, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "ενός κακού μύρια έπονται".

H ταλαιπωρία συνεχίζεται για την Εθνική
INTIME SPORTS

Σήμερα λοιπόν περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας να μάθουν εάν θα μπορέσει να πετάξει το αεροπλάνο για να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, τότε υπάρχει ενδεχόμενο ο αγώνας να μεταφερθεί μια μέρα μετά, δηλαδή την Κυριακή (14/6).

Διαβάστε ακόμη:

Στην Κοπεγχάγη προσγειώθηκε το τσάρτερ της Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK