H UEFA έδωσε από τώρα το Champions League στη Λίβερπουλ!

Μήπως η UEFA τα έχει όλα κανονισμένα εκ των προτέρων; Μετά τη γκάφα της Ρόμα να τυπώσει εισιτήρια για τον ημιτελικό με τη Λίβερπουλ πριν από τη κλήρωση, τώρα η διοργανώτρια Αρχή έρχεται να "χαρίσει" το Champions League στους "κόκκινους" (PHOTOS).

Liverpool coach Jurgen Klopp smiles at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Liverpool coach Jurgen Klopp smiles at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP IMAGE

Το Champions League πλησιάζει προς το τέλος του με τις φιναλίστ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να έρχονται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Κιέβου στις 26 Μαΐου. Ή μήπως η διοργάνωση έχει τελειώσει ήδη και εμείς δεν το ξέρουμε;

Η UEFA στο επίσημο σάιτ της στο διαδίκτυο έχει καταγράψει όλα τα ζευγάρια που κληρώθηκαν, αλλά και τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τελευταίος αγώνας που έχει αναφερθεί, χωρίς βέβαια να υπάρχει σκορ, είναι ο αναμενόμενος τελικός. Ωστόσο, νικήτρια έχει αναδειχθεί ήδη η αγγλική ομάδα.

Η διοργανώτρια Αρχή αποκάλυψε καταλάθος ποιος θα κατακτήσει τη κούπα με τα "μεγάλα αυτιά", γράφοντας σε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζονται παίκτες των "μερένγκες" και των "κόκκινων", τη φράση " Σεζόν 2017/18, Νικήτρια Λίβερπουλ", συνοδεύοντάς τη με το σήμα του συλλόγου.

Γκάφα ολκής ή όλα είναι προμελετημένα; Πολλοί είναι αυτοί που θα πιστέψουν το δεύτερο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, κατά τη τρέχουσα σεζόν.

Λίγο πριν τη κλήρωση των ζευγαριών του ημιτελικού, η διοίκηση της Ρόμα είχε δώσει ήδη την ευκαιρία στους οπαδούς της να αγοράσουν εισιτήρια, κόντρα στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, ματς που επιβεβαιώθηκε αργότερα, βάζοντας το ποδοσφαιρικό κοινό σε υποψίες.

Το συγκεκριμένο λάθος της UEFA λοιπόν αποτελεί τη δεύτερη αποκάλυψη για φέτος που αν αποδειχτεί αληθινή, τότε σίγουρα θα δημιουργήσει νέο μυστήριο και υποθετικά σενάρια σε όσους αρέσκονται να πιστεύουν σε "σκευωρίες".

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ UEFA:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK