Η 4η φορά του Ντιμπάλα είναι ο αντίλογος στην άρση μέτρων

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του μαζί με όλους τους παίκτες της Serie A. Μόνο που έχει κορονοϊό ακόμα...

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έπειτα από γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πάουλο Ντιμπάλα έπειτα από γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε τεστ κορονοϊού και το αποτέλεσμα ήταν το σύνηθες. Από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη Απριλίου, ο Αργεντινός επιθετικός δίνει σχεδόν μόνιμα ένα αποτέλεσμα: θετικό. Η 4η φορά, δε, είναι η πιο ανησυχητική, αφού προέκυψε λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων στη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης μέτρων στην Ιταλία.

Οι φήμες ότι ορισμένοι παίκτες της 'γηραιάς κυρίας' είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό την ώρα που η χώρα ήταν το επίκεντρο της πανδημίας προ εβδομάδων είχαν επιβεβαιωθεί πολύ γρήγορα. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν του 26χρονου διεθνή και με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε στις 21 Μαρτίου πως τόσο ο ίδιος, όσο κι η σύντροφός του, Οριάνα Σαμπατίνι, είναι θετικοί στον COVID-19. "Γεια σε όλους. Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι λάβαμε τα αποτελέσματα του τεστ για COVID-19. Τόσο εγώ όσο κι η Οριάνα είμαστε θετικοί. Ευτυχώς, είμαστε σε τέλεια κατάσταση. Ευχαριστώ για τα μηνύματα", έγραψε στα social media.

Στα τέλη Μαρτίου, το ζευγάρι εξετάστηκε ξανά για κορονοϊό και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Στις 3 Απριλίου, όμως, η Σαμπατίνι ενημέρωσε τους ακολούθους της στα social media πως ήταν ξανά θετικοί κι οι δύο: "Σας ενημερώνω, επειδή πολλοί ρωτάτε. Στις 21 Μαρτίου το αγόρι μου κι εγώ κάναμε τεστ κορονοϊού. Ήταν θετικό. Τρεις ημέρες πριν, κάναμε ξανά το τεστ και ήταν αρνητικό. Χθες το πρωί κάναμε άλλο τεστ. Βρέθηκα θετική, οπότε έχω ακόμα κορονοϊό. Δεν ξέρω ακόμα πώς λειτουργεί, δεν ξέρω γιατί ήταν αρνητικό αρχικά και στη συνέχεια θετικό".

Τις επόμενες εβδομάδες, ο Ντιμπάλα φέρεται πως έκανε νέα εξέταση, η οποία ήταν επίσης θετική για τον κορονοϊό και την Τετάρτη η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή 'El Chiringuito' ισχυρίστηκε ότι ο Αργεντινός έκανε νέο τεστ και για 4η φορά μέσα σε 6 εβδομάδες βρέθηκε θετικός.

Πριν από περίπου 1,5 μήνα, ο Ντιμπάλα, ο Μπλεζ Ματουιντί και ο Ντανιέλε Ρουγκάνι είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό, ωστόσο οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα είχε διακοπεί. Τώρα, ο Ντιμπάλα εξακολουθεί να είναι θετικός στον ιό, όμως η Γιουβέντους κι οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ιταλία ετοιμάζονται να αρχίσουν προπονήσεις, σε ατομικό επίπεδο από τις 4 Μαΐου και σε ομαδικό από τις 18 Μαΐου, σε μία προσπάθεια να μη χαθεί η σεζόν και να διεξαχθούν οι 12 εναπομείνασες αγωνιστικές της Serie A. Το πώς θα συμβεί αυτό, όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι ασθενείς, συνιστά ένα ερώτημα δίχως απάντηση τούτη τη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK