Η ΑΕΚ αντικείμενο της εβδομάδας

Η ΑΕΚ αντικείμενο της εβδομάδας

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Έκδηλη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Λάρισας μετά τη διατήρηση του αήττητου και την τρίτη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια (0-0). Οι "βυσσινί" επιδεικνύουν ξεχωριστή σταθερότητα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα το Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Εξάλλου, το καλό ξεκίνημα ήταν εκείνο που επιζητούσαν οι Θεσσαλοί προκειμένου να... γεμίσουν αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Την Κυριακή, άλλωστε, αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ στο δυσκολότερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και χρειάζονταν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "πράσινους" του Ντουμιτρέσκου, με τους οποίους έχουν τους ίδιους στόχους,ούτως ώστε απέναντι στην Ένωση να λογίζεται ως "καλό αποτέλεσμα" και η ισοπαλία.

Στο μεταξύ, την Τρίτη θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Είναι, βλέπετε, το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που φιλοξενείται στη θεσσαλικήπόλη μετά από εννέα χρόνια και οι ιθύνοντες τηςΑΕΛ προτίθενται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση όσων βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν τη Δευτέραοι Μπαχράμης και Τσιάτσιος, οι οποίοι τέθηκαν από νωρίς στη διάθεση του Γιώργου Δώνη προσφέροντας του επιπλέον λύσεις στη μεσαία γραμμή.



News 24/7

24MEDIA NETWORK