Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τη Βασιλική Καραγιάννη

H AEK αποχαιρέτισε τη Βασιλική Καραγιάννη, κόρη του ιδρυτή της, Παντελή. Στις 15:30 της Πέμπτης στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου μαζεύτηκαν αρκετά μέλη της οικογένειας της «Ένωσης», τα οποία αποτέλεσαν τους μοναδικούς παρευρισκόμενους στο τελευταίο ταξίδι της κόρης του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ, καθώς κανένας οικείος της δεν εμφανίστηκε.

Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τη Βασιλική Καραγιάννη

Στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου την επίσημη ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Στράτος, Βαγγέλης Ασλανίδης και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Συλλόγου, Αγγελική Αρκάδη. Το «παρών» έδωσαν επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ηλίας Ατματσίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Κώστας Νεστορίδης και η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη.

Στο κοιμητήριο βρέθηκαν επίσης και απλοί οπαδοί της ΑΕΚ ενώ εκπροσωπήθηκαν και οι οργανωμένοι από την Original και τους «Πειρατές του Ονείρου» οι οποίοι έβαλαν μία σημαία της ΑΕΚ στον τάφο προκειμένου να την έχει συντροφιά στο τελευταίο της ταξίδι…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ ανέλαβε όλα τα έξοδα της τελετής, ενώ στεφάνια –αν και ζητήθηκε να μην κατατεθούν- έστειλαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK