Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον Νίκο Σταθάκη

Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον γνωστό φωτορεπόρτερ, Νίκο Σταθάκη ο οποίος ταύτισε τη ζωή και την καριέρα του με την "Ένωση".

Η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον Νίκο Σταθάκη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Σταθάκης ήταν ο πιο γνωστός φωτορεπόρτερ του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας ενώ ακολουθούσε την ΑΕΚ σε όλα τα ταξίδια της από το 1963. Στο γραφείο του στη Νέα Ιωνία υπήρξε ένας τεράστιος θησαυρός με ιστορικά στιγμιότυπα από αγώνες της "Ένωσης" αφού πρόκειται για τον φωτορεπόρτερ που έδινε το "παρών" σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 1976 με την Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία ήταν ο μοναδικός φωτογράφος που ταξίδεψε από την Αθήνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας του ανθρώπου του οποίου οι φωτογραφίες "μεγάλωσαν" αρκετές γενιές οπαδών του Συλλόγου και εκπροσωπήθηκε στο τελευταίο αντίο μέσω των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αγγελικής Αρκάδη, Γιάννη Μπίλιου, Βασίλη Δημητριάδη και Νίκου Πανταζή. Η ΚΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας, Γιώργο Νικολάου ενώ στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου βρέθηκαν και απλοί οπαδοί της "Ένωσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK