Η ΑΕΚ παρουσίασε την εφαρμογή της στα κινητά

Η AEK παρουσίασε το πρωί της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο την επίσημη εφαρμογή της σε IOS και Android. Στελέχη της εταιρείας που δημιούργησαν την εφαρμογή και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη στο πάνελ.

Η ΑΕΚ παρουσίασε την εφαρμογή της στα κινητά

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ της σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία της με το κοινό της. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου η παρουσίαση της επίσημης εφαρμογης της ΑΕΚ σε κινητά Android και IOS.

«Θέλουμε την πλήρη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών πληροφορίας της ΑΕΚ. Η υπηρεσία λέγεται my AEK» ήταν το σχόλιο της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας της «Ένωσης», Αγγελικής Αρκάδη.

Μέχρι στιγμής περίπου 4.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν κατεβάσει την εφαρμογή χωρίς μάλιστα να γίνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση προώθησης, γεγονός που δείχνει τη δυναμική της «Ένωσης» και την ανταπόκριση που έχουν στις τάξεις του κόσμου παρόμοιες κινήσεις.

Η ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Γιάννη Ολύμπιο για τη συμβολή του στην υλοποίηση της επίσημης εφαρμογής της «Ένωσης» στο κινητό. Ο κ. Ολύμπιος είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας v+ και μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK