Η ΑΕΚ των δύο μισών

Βγάζοντας συνεργασίες και φτιάχνοντας φάσεις, η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 της Γαλατασαράι. Μήπως όμως είναι απαραίτητος ένας ηγετικός στόπερ για τα μετόπισθεν;

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την ΑΕΚ του φιλικού με τη Γαλατασαράι ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ή παρακολούθησε το ματς από την τηλεόραση τη χόρτασε.

Ωραίο ποδόσφαιρο με πετυχημένες ατομικές πρωτοβουλίες και ομαδικές συνεργασίες, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας με κάθετες πάσες και τρία γκολ - τα δύο εξ αυτών σε ροή αγώνα (Λιβάγια, Μπακασέτας) και το άλλο με φάουλ (Μάνταλος).

Το ότι αυτό το παιχνίδι πάντως έληξε 3-2 και όχι 4-1 ή 3-0 οφείλεται στο γεγονός πως πίσω... έμπαζε νερά. Ιδίως στις στατικές φάσεις που δεν υπήρχε ο ποδοσφαιριστής που είτε θα "καθαρίσει" είτε θα καθοδηγήσει. Μάλιστα θα βρισκόταν πίσω στο σκορ, με 2-1, αν είχε ακυρωθεί το γκολ των Τούρκων στο 48'.

Καλύτερα τώρα πάντως, όπως είπε και ο Ουζουνίδης, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση, παρόλο που στόπερ μέχρι τα παιχνίδια κόντρα στη... Σέλτικ δεν πρόκειται να έρθει!

Η ΑΕΚ έπαιξε με τους: Μπάρκα, Μπακάκη (82' Γκάλο), Οικονόμου (64' Τσόσιτς), Λαμπρόπουλο, Λόπες (64' Χουλτ), Μπακασέτα (82' Μπακασέτα), Σιμόες (82' Γιακουμάκη), Γαλανόπουλο (64' Μπογέ), Μάνταλο (92' Μοράν), Κλωναρίδη (64' Πόνσε), Λιβάγια (71' Άλεφ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK