Η ΑΕΚ "ξόρκισε" τον πιο κακό της... δαίμονα!

Τόπος... μαρτυρίου ήταν για την ΑΕΚ η Τρίπολη από τότε που οι Αρκάδες προβιβάστηκαν στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν σ' ένα ματς με τρία δοκάρια να κάνουν "διπλό" στην έδρα του Αστέρα (1-0) έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέτρου Μάνταλου.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ημερολόγιο έγραφε 16/1/2011 όταν η ΑΕΚ έφευγε για τελευταία φορά με ψηλά το κεφάλι από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με 3-0.

Ακόμη και πέρυσι που οι "κιτρινόμαυροι" στέφθηκαν πρωταθλητές, στο "σπίτι" των παικτών του Σάββα Παντελίδη... μαρτύρησαν σε μία κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκαν.

Κι ο "δαίμονας", λοιπόν, της Αρκαδίας ξορκίστηκε από την Ένωση, αφού κατάφερε να κερδίσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Πέτρου Μάνταλου! Το νικητήριο τέρμα προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο αρχηγός στο 32΄από τον Κώτσιρα.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΙ ΕΝΑ.... ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Σ' ένα συναρπαστικό ματς από πλευράς φάσεων, η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά δύο φορές το δοκάρι της το αρνήθηκε.

Το ίδιο συνέβη, βέβαια, και με τον Αστέρα που στο 88' θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ματς, όμως, το πλασέ του Μανιά... μπλόκαρε επίσης το δοκάρι του Βασίλη Μπάρκα!

Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, ενώ οι Αρκάδες μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (1-0, ξανά με πέναλτι) μένουν με μηδέν βαθμούς και την 3η αγωνιστική θα πάνε να παίξουν στο "Καραϊσκάκη" με τον Ολυμπιακό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα (73’ Δουβίκας), Πασαλίδης (46’ Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (66’ Φερνάντες), Μανιάς, Καλτσάς, Κυριακόπουλος.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (65’ Τσόσιτς), Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λιβάγια, Πόνσε (65’ Λόπες), Μάνταλος (83’ Άλεφ), Μπακασέτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK