Η αφιέρωση της Λα Κορούνια στον Λούκας (VIDEO)

Έδειξε πάθος και αφοσίωση και η ομάδα το αναγνώρισε. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Δείτε το VIDEO-αφιέρωμα του συλλόγου της Γαλικίας στον Ισπανό.

Η αφιέρωση της Λα Κορούνια στον Λούκας (VIDEO)

Ο Λούκας Πέρεθ άνοιξε το δρόμο προς την παραμονή της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με το γκολ που πέτυχε στο "Καμπ Νου", απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βοήθησε σημαντικά την ιστορική ομάδα να "σωθεί" στο ισπανικό πρωτάθλημα, σκοράροντας σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

Η "Ντέπορ" έτσι, εκτίμησε την προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ στην παραμονή της, φιλοξενώντας ένα βίντεο με τα κατορθώματά του στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter. Μάλιστα, το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο γράφει χαρακτηριστικά: "Σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση και το πάθος με το οποίο έπαιξες αυτή τη σεζόν"

Το ζήτημα που προκύπτει πλέον είναι εάν ο Λούκας θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ή θα παραμείνει στην Λα Κορούνια, εφόσον φυσικά οι Ισπανοί πληρώσουν στους "ασπρόμαυρους" την ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Πάντως, σημερινό ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η "Ντέπορ" επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη, μειώνοντας ωστόσο το ποσό που αξιολογεί ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK