Η αφιέρωση του Μουρίνιο στον γιο του

Την ανθρώπινη πλευρά του έδειξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τον γιο του για τη στήριξη του, μέσω μηνύματος που δημοσίευσε στο επίσημο match programme της Τσέλσι. Διαβάστε τη συγκινητική αφιέρωση του "Special One" στο παιδί του.

Η αφιέρωση του Μουρίνιο στον γιο του

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε έναν ευφάνταστο τρόπο να ευχαριστήσει το γιο του για την στήριξη που του παρέχει σε κάθε παιχνίδι της Τσέλσι, μέσω μηνύματος που δημοσιεύτηκε στο επίσημο πρόγραμμα παιχνιδιού των "μπλε".

Ο "Special One" μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την οικογένειά του όσο και για την οικογένεια της Τσέλσι. Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Μουρίνιο: "Γνωρίζω φίλαθλοι ότι αυτός ο χώρος είναι για να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά ένας από εσάς είναι και ο γιος μου. Θέλω να του πω ευχαριστώ που είναι μαζί μου κάθε δευτερόλεπτο σε κάθε αγώνα, λίγα μέτρα πίσω μου να χοροπηδάει σε κάθε γκολ και να πονάει σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Σ' ευχαριστώ μικρέ, που είσαι το παιδί μου.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω, δεν βλέπω μόνο εσένα αλλά βλέπω και την αδερφούλα σου και την μητέρα σου. Μπορεί να είναι στο σπίτι, αλλά παίζουν και αυτές μαζί μας. Και μας περιμένουν να γυρίσουμε σπίτι για να γίνουμε αυτό που είμαστε: Μια καταπληκτική οικογένεια... Όπως η οικογένεια της Τσέλσι στην οποία ο ένας υποστηρίζει τον άλλον".

Η αφιέρωση του Μουρίνιο στον γιο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK