Η αφοπλιστική απάντηση του Φορτούνη για την Μπεσίκτας

Ο Κώστας Φορτούνης πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το απέδειξε με την τοποθέτησή του για το φλερτ με την Μπεσίκτας. Τι είπε ακόμα για τη συνεργασία με Μάριν και την έλευση Λεμονή.

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το τελευταίο διάστημα οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Φορτούνη να έχει μπει στο μεταγραφικό ραντάρ της Μπεσίκτας, με τον ίδιο πάντως να σκοπεύει ακόμα ψηλότερα αν φύγει από τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στον αέρα της "ΕΡΑ Σπορ".

Στο ίδιο μέσο ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης στα νέα δεδομένα που επικρατούν στους πρωταθλητές Ελλάδας με την έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο και τη συνεργασία του στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Μάρκο Μάριν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΑΣΟΣ:

Για την έλευση του Τάκη Λεμονή: "Από την στιγμή που έχει έρθει ο κ. Τάκης Λεμονής είμαστε ομάδα. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ενεργοποιήθηκαν και έχουν βοηθήσει, γιατί κακά τα ψέματα πριν δεν ήμασταν καθόλου καλοί σαν ομάδα, αλλά αυτή την στιγμή μας έχει δώσει μία άλλη ψυχολογία. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, ο οποίος έχει ταυτιστεί με αυτή την ομάδα. Την ξέρει πολύ καλά και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να έρθει αυτή την χρονική στιγμή".

Για τον συμπαίκτη του, Μάρκο Μάριν: "Ο Μάρκο είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έχει πολύ ποιότητα με την μπάλα στα πόδια. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ εμένα προσωπικά, γιατί όπως έχετε δει στα παιχνίδια συγκλίνει πάρα πολύ προς τα μέσα και συνεργαζόμαστε άψογα πιστεύω. Όσο περνάει ο χρόνος θα είμαστε ακόμα καλύτερα γιατί γνωρίζει ο ένας τον άλλον και είμαι αυτής της άποψης. Όσους περισσότερους έχεις στην ενδεκάδα με καλή ποιότητα, όλο και καλύτερο είναι για την ομάδα".

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη: "Εγώ θέλω να πάω σε κάποια ομάδα, η οποία θα έχει πρώτα απ’ όλα την κατοχή της μπάλας. Γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω από την Γερμανία και να έρθω στον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά, έχω συμβόλαιο, αλλά εντάξει σίγουρα το εξωτερικό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για οποιονδήποτε παίκτη. Αλλά θα ήθελα να πω, πως θα ήθελα να φύγω μόνο και μόνο για μία πάρα πολύ καλή ομάδα".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας: "Είναι μία καλή ομάδα, αλλά θα ήθελα σαν Κώστας να φύγω για μία πιο καλή ομάδα".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Εννοείται πως αν η Εθνική ομάδα πάει στο Μουντιάλ θα είναι ότι καλύτερο για μένα και όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι μία πρόκληση που το παλεύουμε συνεχώς. Μέσα στο Βέλγιο παίξαμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε τώρα το παιχνίδι στην Βοσνία που είναι και αυτό σημαντικό. Δεν φοβόμαστε κανέναν όπως δείξαμε και στο Βέλγιο και θα πάμε εκεί στην Βοσνία μόνο και μόνο για τη νίκη, ώστε να έχουμε το προβάδισμα για την δεύτερη θέση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK