Η αγκαλιά του Ιμπραχίμοβιτς στον Μέσι (PHOTO)

Παρά τα όσα ακούγονταν για τις σχέσεις μεταξύ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Λιονέλ Μέσι, οι δυο ποδοσφαιριστές απάντησαν με μια "ζεστή" αγκαλιά πριν από την έναρξη του επαναληπτικού του "Καμπ Νου" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί.

Η αγκαλιά του Ιμπραχίμοβιτς στον Μέσι (PHOTO)

Είναι γνωστό πως ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο διάστημα που ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα. Την Τρίτη (21/4) όμως, στον επαναληπτικό της Παρί στο "Καμπ Νου" κόντρα στους "μπλαουγκράνα" (2-0) οι δυο παίκτες... απάντησαν με μια "ζεστή" αγκαλιά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους βρέθηκαν συμπαίκτες για μόλις μία σεζόν (2009-10), αλλά καθώς ο Σουηδός δεν τα πήγαινε καλά με τον τότε προπονητή του, Γουαρδιόλα, αποχαιρέτησε την Βαρκελώνη. Στην ουσία, ο Ζλάταν δεν μπορούσε να δεχθεί πως θα πρέπει όλοι να δουλεύουν για τον Μέσι κι όχι γι' αυτόν.

Βέβαια, οι σχέσεις των δύο παικτών φαίνεται πως έχουν καλυτερέψει τα τελευταία χρόνια, με τον Σουηδό να ψηφίζει μάλιστα τον Μέσι στην περσινή ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα. Η καλύτερη απόδειξη άλλωστε είναι και η αγκαλιά τους στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Παρί.

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK