Η Αλ Αχλί ονειρεύεται "δίδυμο Λίβερπουλ" στη γραμμή κρούσης

Τον Σαντιό Μανέ θέλει να φέρει στη Σαουδική Αραβία η Αλ Αχλί για να συνυπάρξει ξανά με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Θέμα Σαντιό Μανέ τίθεται και πάλι στην Μπάγερν, καθώς φέρεται πως ασκούνται πιέσεις στην γερμανική ομάδα προκειμένου να πει το "ναι" για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η Αλ Αχλί μετά από την απόκτηση του Φιρμίνο έχει προσεγγίσει και τον Μανέ και θέλει να δει τους δύο να συνυπάρχουν ξανά μετά από τη θητεία τους στη Λίβερπουλ.

Η Μπάγερν, προς το παρόν, δεν φέρεται πως επιθυμεί να πει το "ναι" για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ο Μανέ φέρεται πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο για κάποια χρόνια ακόμα.

Θυμίζουμε πως η Αλ Αχλί πρόσφατα έκανε δικό της και τον Εντουάρντ Μεντί από την Τσέλσι, ενώ προσπάθησε να φέρει και μεγάλο όνομα στον πάγκο της ομάδας αλλά εισέπραξε ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από τους Ζοσέ Μουρίνιο, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ράις: Οι αναλυτικές λεπτομέρειες του διαστημικού deal Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ

Αντσελότι: Αυτή είναι η επόμενη του ομάδα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ δεν κράτησε τον λόγο του και κινείται για κορυφαίο wonderkid

News 24/7

24MEDIA NETWORK