Η Αλ Ιτιχάντ ενδέχεται να μην είναι μόνη της στο κυνήγι του Μοχάμεντ Σαλάχ

Η Αλ Ιτιχάντ παρά το "όχι" της Λίβερπουλ φέρεται να σχεδιάζει τη στρατηγική της για την απόκτηση του Σαλάχ το '24 ενώ παίζει να μπει κι άλλη ομάδα στην κούρσα.

Liverpool's Mohamed Salah during the Premier League soccer match between Liverpool and Nottingham Forest at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 22, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε στην Λίβερπουλ ωστόσο η παρούσα κατάσταση δεν επηρεάζει την Αλ Ιτιχάντ η οποία -σύμφωνα με δημοσίευμα- φτιάχνει ήδη το πλάνο της για το πώς θα κινηθεί το 2024 ώστε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον σπουδαίο Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον στην ανάρτηση του ρεπόρτερ μεταγραφών Ρούντι Γκαλέτι είναι το ενδεχόμενο η Αλ Ιτιχάντ να μείνει είναι μόνη της στην κούρσα για τον Μο, αλλά να μπει και η Αλ Χιλάλ που έκλεισε τεράστια ονόματα το καλοκαίρι όπως ο Νεϊμάρ, ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς και ο Ρούμπεν Νέβες.

Θυμίζουμε πως Αλ Ιτιχάντ είχε ρίξει στο τραπέζι μία προσφορά άνευ προηγουμένου για χάρη του Σαλάχ. Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες προσέφεραν στην Λίβερπουλ 233.000.000 ευρώ που αν οι Κόκκινοι τα δεχόντουσαν τότε ο Φαράω θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.