Η Αλ Νασρ του CR7 πάει για το κόλπο γκρόσο με ενδεκαδάτο της Μπάρτσα

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ραφίνια έχει εκδηλώσει η Αλ Νασρ του CR7 σύμφωνα με ανάρτηση του Ρούντι Γκαλέτι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας προς κορυφαία αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου,με πολλά από αυτά μάλιστα να είναι θετικά στο ενδεχόμενο μετακίνησής τους στο πρωτάθλημα της χώρας της Μέσης Ανατολής.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μία από αυτές και σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου, Ρούντι Γκαλέτι, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Μπάρτσα από το καλοκαίρι του 2022 και δεν είναι λίγα τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα.

΄Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση από την Αλ Νασρ αλλά διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται η προσφορά να γίνει άμεσα.

Βέβαια, θυμίζουμε πως η Αλ Νασρ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μπαν από την FIFA εξατίας χρεών προς τη Λέστερ από τη μεταγραφή του Μούσα το 2018, κάτι που θα λυθεί άμεσα αν εξοφληθεί το ποσό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK