Η Αλίσα Σμιντ βάζει σε πειρασμό παραμονής στη Ντόρτμουντ τους Σάντσο & Χάαλαντ

Η Αλίσα Σμιντ εθεάθη ξανά πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο των Βεστφαλών, όπου ανέλαβε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών. Και πολλοί φίλοι της Ντόρτμουντ αποθέωσαν την... στρατηγική της διοίκησης, αποδίδοντας την παρουσία της 22χρονης αθλήτριας στην προσπάθεια να μείνουν οι Σάντσο και Χάαλαντ στην ομάδα.

Η Αλίσα Σμιντ βάζει σε πειρασμό παραμονής στη Ντόρτμουντ τους Σάντσο & Χάαλαντ
ALICA SCHMIDT INSTAGRAM ACCOUNT

Η Ντόρτμουντ θα βρεθεί σε δύσκολη θέση το καλοκαίρι. Τζέιντον Σάντσο και Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελούν δύο ποδοσφαιρικά διαμάντια που οι υπερδυνάμεις της ηπείρου θέλουν να αποκτήσουν. Αν και τα χρήματα δεδομένα θα είναι δέλεαρ για όλες τις πλευρές, τόσο ο Άγγλος εξτρέμ όσο και ο Νορβηγός στράικερ είναι ακόμη σε μικρή ηλικία -20 ετών αμφότεροι- και οι Βεστφαλοί δεν θα είχαν πρόβλημα να τους κρατήσουν λίγο ακόμα. Και σε ποδοσφαιρική ποιότητα θα κέρδιζαν και η χρηματιστηριακή αξία των παικτών δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει.

Ωστόσο το σενάριο παραμονής τους στο 'Signal Iduna Park' δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και οι οπαδοί της ομάδας στηρίζουν τις ελπίδες τους στην... Αλίσα Σμιντ. Η εντυπωσιακή 22χρονη αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, που ασχολείται και με το μόντελινγκ, συνεργάζεται με την Ντόρτμουντ εδώ και έναν χρόνο ως μέρος της χορηγικής συμφωνίας που έχει με την Puma.

Η Αλίσα Σμιντ εθεάθη ξανά πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο των Βεστφαλών, όπου ανέλαβε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών. Τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά και πολλοί φίλοι της Ντόρτμουντ αποθέωσαν την... στρατηγική της διοίκησης, αποδίδοντας την παρουσία της 22χρονης αθλήτριας στην προσπάθεια να μείνουν οι Σάντσο και Χάαλαντ στην ομάδα.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό 'Busted Coverage', η Σμιντ είναι "η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο". Η ίδια πάντως σκοπεύει να ξεχωρίσει με κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από την -εντυπωσιακή ομολογουμένως- εμφάνιση της. Στόχος της είναι να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Αλίσα Σμιντ είχε εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις από μικρή ηλικία και βρέθηκε στο προσκήνιο όταν βοήθησε την Γερμανία να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 4x400 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-20 το 2017. Η επιτυχίες συνεχίστηκαν με το χάλκινο μετάλλιο στα 4x400 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-23 το 2019.

Η εμφάνιση του Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα μεγάλα αθλητικά τουρνουά στίβου τον τελευταίο χρόνο, όμως η Σμιντ συνέχισε να προπονείται σκληρά με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον αντίποδα, η δράση για την Ντόρτμουντ ήρθε πολύ πιο γρήγορα, όμως ο κορονοϊός άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του σε όρους σημαντικής απώλειας οικονομικών πόρων.

Η γερμανική ομάδα υπέστη ζημιές, όπως και όλοι οι σύλλογοι του πλανήτη σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Έτσι έχει δημιουργηθεί μια τρύπα στα οικονομικά της και υπερβαίνει των δυνατοτήτων της να δελεάσει τους Σάντσο και Χάαλαντ με νέα, βελτιωμένα συμβόλαια. Αν πάντως οι δύο τους επέλεγαν παρ' ελπίδα να μείνουν έναν ακόμη χρόνο στη Βεστφαλία θα είχαν έναν καλό λόγο, δικαιώνοντας και τους οπαδούς της ομάδας τους για την 'στρατηγική' της διοίκησης...


News 24/7

24MEDIA NETWORK