Η άλλη πλευρά του Μουρίνιο (VIDEO)

Στην Ακτή Ελεφαντοστού βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο ως πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να δει από κοντά τις δυσκολίες που περνούν οι κάτοικοι προκειμένου να επιβιώσουν.

Η άλλη πλευρά του Μουρίνιο (VIDEO)

Ο τεχνικός της Τσέλσι έχει τελικά και μια άλλη, καλή και ανθρώπινη πλευρά. Πέρα από τη συνηθισμένη, των γηπέδων. Την ξινή, αγενή, ενοχλητική και αλαζονική. Επισκέφτηκε ως πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών την Ακτή Ελεφαντοστού προκειμένου να βιώσει και να καταλάβει και από κοντά τις δυσκολίες των ανθρώπων που ζούσαν εκεί.

Μίλησε μάλιστα και στην κάμερα και σχεδόν δάκρυσε, την ώρα που πρότεινε τα χρήματα από τα πρόστιμα που δέχονται οι αγγλικές ομάδες να πηγαίνουν σε τέτοιες χώρες που έχουν πραγματική ανάγκη, κάτι που όπως είπε, αν γινόταν, θα πλήρωνε και ο ίδιος συνέχεια με μεγάλη ευχαρίστηση.

Οι δηλώσεις του:

"Είναι μια εμπειρία όπου νιώθεις πραγματικά πολύ μικρός. Πονά, αλλά κάνει καλό στην ψυχή σου», δήλωσε. « Μακάρι τα πρόστιμα που πληρώναμε να πήγαιναν για τη βοήθεια αυτών των ανθρώπων. Τότε θα τα πλήρωνα με ένα χαμόγελο, καθώς θα ήξερα ότι τα χρήματα πηγαίνουν σε σωστό μέρος."

Το video:

News 24/7

24MEDIA NETWORK