Η άλλη βαθμολογία: Τα πλέι οφ με ενδεχόμενες τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών μετά την πειθαρχίκη δίωξη που τους ασκήθηκε, κάτι που σημαίνει πως εφόσον τους επιβληθούν σχετικές ποινές, η βαθμολογία τους στα πλέι οφ θα διαφοροποιηθεί αισθητά.

Η άλλη βαθμολογία: Τα πλέι οφ με ενδεχόμενες τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι βαριές "καμπάνες" που αναμένεται να επιβληθούν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα έκτροπα στο Βόλο, πρόκειται να φέρουν τα πάνω-κάτω στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη δίωξη που του έχει ασκηθεί και με δεδομένο ότι είναι υπότροπος, κινδυνεύει να του αφαιρεθούν 6 βαθμοί, ενώ η ΑΕΚ (που είναι επίσης υπότροπη) κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών.

Αυτό σημαίνει ότι από το +2 ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να βρεθεί στο -4, ενώ η ΑΕΚ που εκκινεί χωρίς βαθμούς στη διαδικασία, ενδέχεται να βρεθεί στο -3.

Με το παραπάνω σενάριο, η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

Παναθηναϊκός 1β.

Πανιώνιος 0β.

ΑΕΚ-3 β.

ΠΑΟΚ -4β.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρατηρητής Νίκος Βακάλης με συμπληρωματική έκθεση διόρθωσε το κομμάτι στην κατάθεσή του που έκανε λόγο για εισβολή και επεισόδια των φίλων του ΠΑΟΚ με τα ΜΑΤ στις 20:44. Αν ληφθεί υπόψιν, τότε και ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύει με αφαίρεση -3 βαθμών και στο ενδεχόμενο αυτό θα εκκινήσει στα πλέι οφ με -1 βαθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK