Η "ανάσταση" του Τασουλή

Δεν ήταν εύκολη η νίκη του Πανιωνίου επί της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ του Χρήστου Τασουλή πάντως έλυσε το γόρδιο δεσμό και έκρινε το αποτέλεσμα (1-0).

Η "ανάσταση" του Τασουλή

Είχε φτάσει μέχρι την Εθνική, αλλά έκανε βήματα πίσω. Εφέτος έχασε τη θέση του στην 11άδα και ανταγωνίστηκε να την ανακτήσει από τον Κύπριο Μάριο Αντωνιάδη. Απ' όταν όμως ξαναβρέθηκε σε αυτήν, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ, δεν βγήκε. Και μετά από τρεις "γεμάτες" εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πλατανιά ήρθε το γκολ στο ματς με την Κέρκυρα. Το πρώτο του Χρήστου Τασουλή με τα κυανέρυθρα στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ έκανε τη... διαφορά με το εύστοχο διαγώνιο σουτ στο 64' σ' ένα ματς που δεν κυλούσε καλά για τον Πανιώνιο. Διότι η Κέρκυρα, ομάδα καλοδουλεμένη στο ανασταλτικό σκέλος και με τον επικίνδυνο Τουράμ μπροστά, στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο. Τόσο καλά που στο πρώτο μισό είχε 7 τελικές (έναντι 4 του Πανιωνίου) και στο δίλεπτο 18'-19' ξόδεψε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν ν' αλλάξουν ρυθμό μετά την ανάπαυλα, ανέβασαν το τέμπο και απείλησαν με τον Κόρμπο. Αν όμως δεν ήταν το υπέροχο σουτ του Τασουλή, δύσκολα θα είχαν απεγκλωβιστεί από το 0-0. Αφού έβγαζαν εκνευρισμό σε πολλές επιλογές τους πριν και μετά τη μεγάλη περιοχή. Εκνευρισμό πάντως που δεν πλήρωσαν στο φινάλε, όταν και οι "Φαίακες" έκαναν τις απέλπιδες προσπάθειες να ισοφαρίσουν, χάνοντας διπλή απίστευτη ευκαιρία στο 95' με Γεωργακόπουλο και Ντουαλά!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79' Γκιοτά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72' Μασούρας), Μασούτ, Μπεν, Ανσαριφάρντ (91' Ενγκόνγκ)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Γεωργίου (82' Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Κόντος (73' Γκομές), Νίκιτς (69' Ζορμπάς), Ντουαλά, Τουράμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK