Η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ σε μία μικρού μήκους ταινία

Η ΑΕΚ ετοίμασε ένα 5λεπτο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο τα 2,5 χρόνια έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της.

Εργασίες κατά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019
Εργασίες κατά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 EUROKINISSI SPORTS

Οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες ακολουθούν τα χνάρια των ξένων και καταφεύγουν στο YouTube και σε λοιπές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να γεμίσουν με όποιον τρόπο μπορούν το κενό που υπάρχει στους φιλάθλους τους.

Η ΑΕΚ κάνει το ίδιο αυτές τις μέρες, όσο διαπραγματεύεται το μέλλον της και το μέλλον της Super League 1 σε τηλεδιασκέψεις. Βέβαια, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά σε ορισμένα πράγματα, αφού εδώ και μήνες ετοιμάζει βίντεο από τα διάφορα στάδια της κατασκευής του γηπέδου της. Την Παρασκευή πέρασε στο επόμενο επίπεδο και παρουσίασε ένα ταινιάκι σχεδόν 5 λεπτών, όπου το όνειρο κάθε φιλάθλου της γίνεται (σχεδόν) πραγματικότητα.

Το γήπεδο εμφανίζεται περίπου έτοιμο, αν και ακόμα θα χρειαστούν 12-14 μήνες για την ολοκλήρωση των έργων υπογειοποίησης τα οποία άρχισαν τη Δευτέρα και που έχουν συνδεθεί με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όσο κατασκευάζονται και οι εσωτερικοί χώροι της εγκατάστασης.


News 24/7

24MEDIA NETWORK