Η ανέκδοτη ιστορία του Αμπιντάλ για καυγά του με τον Γκουαρδιόλα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ εκμυστηρεύτηκε ένα επεισόδιο που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Τι ήταν αυτό που έκανε πυρ και μανία τον Γάλλο;..

Η ανέκδοτη ιστορία του Αμπιντάλ για καυγά του με τον Γκουαρδιόλα

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε συνέντευξή του εκμυστηρεύτηκε μία ανέκδοτη ιστορία που αφορούσε έναν καυγά του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όλα ξεκίνησαν σε μία προετοιμασία όταν ο Αμπιντάλ μιλούσε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του. Αμέσως μετά την συνέντευξη ο Πεπ σηκώθηκε και όπως λέει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού του είπε να μην μιλάει γαλλικά με τον Ανρί, αλλά ισπανικά.

Όταν άκουσε αυτά τα λόγια ο Αμπιντάλ εκνευρίστηκε πολύ και απάντησε στον πρώην προπονητή του ως εξής: " Πρώτον, μην μου μιλάς έτσι γιατί δεν είμαι παιδάκι. Δεύτερον, αφού δεν μπορώ να μιλώ γαλλικά με τον Ανρί, τότε γιατί Καταλανοί μιλούν μεταξύ τους καταλανικά;"

Από εκεί και έπειτα οι τόνοι ανέβηκαν και ο παλαίμαχος αριστερός οπισθοφύλακας έπρεπε να φτάσει μέχρι τον τότε πρόεδρο, Τζουάν Λαπόρτα ο οποίος του είπε: " Αυτό είναι το πρόγραμμα, συγγνώμη."

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK