Η ανοδική πορεία του Κιόσε

Η καριέρα του νεαρού Κρίστι Κιόσε έχει θετικό πρόσημο, αν αναλογιστεί κανείς ότι κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η ανοδική πορεία του Κιόσε

Ο νεαρός παίκτης βλέπει τις θυσίες του να επιβραβεύονται, καθώς μετά την παρθενική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, κόντρα στο Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική της Super League, είδε τον τεχνικό της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι ντε Μπιάζι, να τον καλεί την περασμένη Πέμπτη για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο γεννημένος στις 10/6/95 Κιόσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών της Αλβανίας για το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί τέσσερις μέρες μετά την ήττα της Αλβανίας από την Ουγγαρία με 1-0. Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας ξέροντας ότι τον Σαν Μαρίνο είναι μία ομάδα που ενδείκνυται για δοκιμές, έκρινε καλό να καλέσει κοντά του τον Κιόσε, ώστε σταδιακά να μπαίνει στο κλίμα και στο άμεσο μέλλον να είναι σε θέση να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή της Αλβανίας.

Ο Κιόσε, να σημειωθεί, ότι αποτελεί ακόμη ενεργό μέλος της Ελπίδων της Αλβανίας, ενώ έχει γράψει και τρεις συμμετοχές με την U 19. Ο Κιόσε γεννήθηκε στην Κορυτσά, αλλά ζει για χρόνια στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του. Γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και, πλέον, φαίνεται ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, κάνοντας αργά αλλά σταθερά βήματα. Αν συνεχίσει έτσι, ο "δικέφαλος" θα έχει βάλει στη «μηχανή» του έναν δυναμικό και υψηλόσωμο σέντερ μπακ.

24MEDIA NETWORK