Η "ανταλλαγή" Λίβερπουλ - Γιουβέντους που θα... ταράξει τα νερά στην Ευρώπη

Το εφετινό καλοκαίρι έρχονται πολλές αλλαγές σε όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Το ίδιο θα συμβεί στη Λίβερπουλ, αλλά και στη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να "ανταλλάζουν" δύο "αστέρια" τους.

Η "ανταλλαγή" Λίβερπουλ - Γιουβέντους που θα... ταράξει τα νερά στην Ευρώπη
AP IMAGE

Τα καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια έχουν πάρει... φωτιά με το δρομολόγιο Ιταλία - Αγγλία και τουμπάλιν να "ψήνεται" ανάμεσα σε δύο αστέρες που αγωνίζονται ο ένας στη Γιουβέντους και ο άλλος στη Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Η ιταλική ομάδα, είναι γνωστό πως "καίγεται" εδώ και πολύ καιρό Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός μένει ελεύθερος σε δύο μήνες και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "μπιανκονέρι", ώστε να συνεχίσει τη καριέρα του στο Τορίνο.

Από την άλλη, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του συμπατριώτη του, Σάμι Κεντίρα, να έχει "πέσει" στο τραπέζι.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των δύο κλαμπ, μια και ο Τσαν θα πάει στη Γιούβε με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ ο μέσος των Ιταλών θα πωληθεί ή θα δανειστεί στη Λίβερπουλ, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φήμες έρχονται να "φουντώσουν" και να επιβεβαιωθούν μέχρι ενός σημείου, καθώς πρόσφατα ο Κεντίρα δήλωσε χαρακτηριστικά στη γερμανική Sport Bild: " Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή, αλλά μία μέρα θα ήθελα να κατακτήσω τη Premier League. Έχω ακόμη μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν θα είμαι 32 ετών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK