Η ανταλλαγή μηνυμάτων Κιντή-Αδαμίδη
Το χρονικό της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τη χρήση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Κιντής, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Σταύρο Αδαμίδη στις 23 και 24 Αυγούστου.
Η ανταλλαγή μηνυμάτων Κιντή-Αδαμίδη
Αδαμίδης σε Κιντή (23/8)
“Γιώργο βρίσκομαι σε απίστευτα δύσκολη θέση με την έδρα του ματς με τη Νταντί. Θα μπορούσατε να μας δώσετε τη Νέα Σμύρνη, με εγγύηση ότι θα καλύπταμε τις τυχόν ζημιές; Συγνώμη που ρωτάω αλλά βρίσκομαι προ αδιεξόδου. Ενημέρωσε με. Σε ευχαριστώ, Σταύρος”
Κιντής σε Αδαμίδη (23/8)
“Θα σε πάρω πιο αργά…”
Κιντής σε Αδαμίδη (24/8)
“Σε πήρα πριν μισή ώρα, δεν απάντησες και σου άφησα μήνυμα. Πάρε αύριο εάν θες”
Αδαμίδης σε Κιντή (24/8)
“Οκ. Ευχαριστώ Γιώργο. Είμαι ακόμα στα τηλέφωνα. Μάλλον βρήκαμε λύση με του Περιστερίου. Μας είπε και ο Νικητιάδης πριν καμία ώρα ότι ο Τσακίρης δεν ήθελε να μας δώσει το γήπεδο. Θα σε πάρω το πρωϊ”.
Κιντής σε Αδαμίδη (24/8)
“Οκ. Δε νομίζω ότι είναι ακριβές αυτό που σου είπε ο Νικητιάδης”.
Αδαμίδης σε Κιντή (24/8)
“Γιώργο, μας έδωσε ο ερασιτέχνης το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Του Περιστερίου δεν πέρασε και πριν λίγο μίλησα με Βεντούρη. Πες στον Κωνσταντίνο ότι θα σας ευχαριστήσουμε δημόσια και είναι ευκαιρία να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου (φίλαθλοι και διοικήσεις. Θα σε πάρω μόλις τελειώσουμε από Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ”.
Οι δηλώσεις του Κιντή
Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Πανιωνίου, την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους στους δημοσιογράφους για το θέμα της ελληνοποίησης του νεαρού επιθετικού Σκούρτη, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των ερωτήσεων μονοπώλησαν τα όσα έγιναν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
“Αισθάνομαι σοκ και θλίψη γι’ αυτό που συνέβη. Το μίσος για την ΑΕΚ ξεπέρασε την αγάπη που νιώθουν για τον Πανιώνιο. Προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της ίδιας τους της ομάδας. Πριν παρθεί η απόφαση για να δοθεί το γήπεδο στην ΑΕΚ έπρεπε να είχε καλυφθεί το θέμα της ασφάλειας από την Πολιτεία.
Δεν είχαμε πρόβλημα να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ εκτός από τον Ερασιτέχνη, θα έπρεπε να απευθυνθεί και στην ΠΑΕ, δεν έπρεπε να παρακαμφθεί η ΠΑΕ. Αυτό το κατάλαβε η UEFA και όρισε το Καραϊσκάκη. Εάν ήθελε ο Ολυμπιακός να παίξει στην Τούμπα, δε θα έπρεπε να μιλήσει ο Μαρινάκης με τον Ζαγοράκη;”