Η αντίδραση Μαρινάκη: "Εκτελούν συμβόλαιο σε βάρος μου"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε με προσωπική του δήλωση για το γεγονός ότι βρίσκεται μεταξύ των 28 που σύμφωνα με την πρόταση Δασκαλόπουλου πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Η αντίδραση Μαρινάκη: "Εκτελούν συμβόλαιο σε βάρος μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευθεία επίθεση σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο εξαπέλυσε με την προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης"ΠΑΕ έκανε λόγο για "συμβόλαιο που εκτελεί ο κ. Ντογιάκος" εις βάρος του, ενώ υποστήριξε ότι ο Εισαγγελέας Σταματόπουλος βρίσκεται σε "διατεταγμένη υπηρεσία". Υπογραμμίζει, επίσης, ότι αποφάσεις των δύο δικαστικών λειτουργών "προκαλούν την κοινή γνώμη" και "προσβάλλουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα".

Αναλυτικά η δήλωση του Β. Μαρινάκη:

"Δεν αποτελεί έκπληξη η σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου. Και αυτό γιατί το περιεχόμενο της ήταν προαποφασισμένο από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, από την πρώτη μέρα που άρχισε η ανάκριση για αυτά τα κατασκευασμένα αδικήματα, τα οποία στρέφονται ουσιαστικά κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της δραστηριότητας μου στην πρόοδο της ομάδας.

Με την συγκεκριμένη πρόταση, ο Στ. Δασκαλόπουλος επιβεβαιώνει πλήρως τα αναφερόμενα από εμένα στην πειθαρχική αναφορά που υπέβαλα εναντίον του στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μια σειρά από ενέργειες του Στ. Δασκαλόπουλου αποδεικνύουν ότι πάντα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και υπάκουε τυφλά στις εντολές του Ισ. Ντογιάκου ο οποίος εκτελούσε συμβόλαιο σε βάρος μου.

Ο ρόλος του Ισ. Ντογιάκου και του Στ. Δασκαλόπουλου σε δικαστικές υποθέσεις μείζονος κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, ο χειρισμός των οποίων έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη και προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αποτελούν ήδη αντικείμενο πειθαρχικής έρευνας από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου να αντικατασταθούν όλοι οι περιοριστικοί όροι με την προσωρινή μου κράτηση, γιατί δήθεν παραβιάζω τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την κρίση του αρμόδιου ανακριτή που επέβαλε τον όρο και του ίδιου του κ. Δασκαλόπουλου, όταν το Μάρτιο του 2016 υπέβαλε πρόταση για την ευνοϊκή για εμένα τροποποίηση των όρων, αποδεικνύει ότι όλα αυτά έχουν μεθοδευτεί από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση με σκοπό τη βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου και γιατί με θέλουν έξω από το ποδόσφαιρο και μακριά από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Η εισαγγελική πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου τόσο για την επιβολή προσωρινής κράτησης όσο και για τη παραπομπή ή μη στο ακροατήριο, θα κριθεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών τους επομένους μήνες. Αναμένω τη δίκαιη κρίση από αμερόληπτους, ανεξάρτητους και ελεύθερους δικαστές.

Άμεσα καταθέτω μήνυση και νέα πειθαρχική αναφορά εις βάρος του Εισαγγελέα Στ. Δασκαλόπουλου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτοί είναι οι "28" της "εγκληματικής οργάνωσης"
Αυτό είναι το πόρισμα για την "εγκληματική οργάνωση"