Η απάντηση για του “AEL FC Arena” για το αίτημα της ΑΕΛ
Σε... διαπραγμάτευση προχωράει η διοίκηση του "AEL FC Arena", σχετικά με το αίτημα της ΑΕΛ για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ ανόδου από τη Football League.
INTIME SPORTS
Η ανακοίνωση
“Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.
Τα τελεσίγραφα δεν αποτελούν μέρος λύσης σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Παρόλα αυτά η Γήπεδο Α.Ε. για την παραχώρηση του ΑΕL FC ARENA επιθυμεί την υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του κ. Πηλαδάκη και του κ. Πλεξίδα η οποία επήλθε μετά από πρόταση του κ Πλεξίδα.
Η Γήπεδο Α.Ε. πιστεύοντας στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου της ομάδας και την δυναμική του θέλει την καταβολή του 50% των λειτουργικών της στο ποσό που έχει συμφωνηθεί και το υπόλοιπο ποσό που θα προκύψει βάση εισιτήριων αγώνα μέσω εκκαθάρισης μετά από έλεγχο εγκυρότητας αυτής”.