Η απάντηση Μπεντο για το... αραχνιασμένο video

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στους "Ζωσιμάδες", ενώ απάντησε και σε ερώτηση που είχε να κάνει με το τεσσάρων μηνών video που έδειξε στους παίκτες του από το ματς με του ΠΑΣ με την Άλκμααρ.

Η απάντηση Μπεντο για το... αραχνιασμένο video

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το video που έδειξε στους παίκτες του από το καλοκαιρινό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ και τόνισε πως το ζήτημα αυτό κάνει ζημιά σε ανθρώπους που δουλεύουν ώρες πολλές για το καλύτερο στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία της νίκης και τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο: "Όλες οι νίκες είναι αυτές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει 9 νίκες, μόλις 1 ήττα και 1 ισοπαλία, δεν δεχτήκαμε γκολ μετά τον ΠΑΟΚ, δεχτήκαμε μόνο 1 γκολ μετά την 3η αγωνιστική. Αυτά και πολλά ακόμα δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς μας.

Κερδίσαμε έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο για μας, σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοια προβλήματα, αλλά εμείς δυσκολευτήκαμε. Για να δείξουμε ποιότητα θέλουμε καλύτερο γήπεδο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά, αλλά δεν είχαμε ποιότητα σε όλο το ματς. Στο α’ ήμασταν καλύτεροι, στο β’ όχι τόσο, η νίκη ήταν δίκαιο αποτέλεσμα".

Για το video έδειξε πριν το ματς, τα σχόλια που ακούστηκαν και αν θεωρεί ότι του γίνεται πόλεμος: "Αν με ρωτάτε αν πιστεύω ότι μου κάνουν προσωπικά πόλεμο, σας απαντάω όχι. Αν με ρωτάτε αν με δυσαρέστησε, ναι. Αν με ρωτάτε αν μπορεί να με επηρεάσει να αλλάξω τη δουλειά και να με στεναχωρήσει, ούτε αυτό συμβαίνει. Δεν στεκόμαστε σε αυτό το δημοσίευμα, δεν θα αναζητήσω ποιος το έκανε, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Δεν είναι ζημιά σ’ εμένα, αλλά σε ανθρώπους που δουλεύουν ώρες πολλές για το καλύτερο στην ομάδα. Με στενοχωρεί, αλλά δεν θα αλλάξω τρόπο δουλειάς. Δεν μ’ αρέσει να ζούμε με αυτό, αλλά θα επιβιώσω και θα συνεχίσω τη δουλειά μου".

Για την αντίδραση του στη φάση του ΠΑΣ στο 90’ και αν τον προβληματίζει ότι δέχεται ευκαιρίες ο Ολυμπιακός: "Δεν μου αρέσει να συμβαίνει. Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι καλό από πλευράς τακτικής, αλλά πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη. Δεν σταθήκαμε καλά μετά το 0-1, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα λάθη".

Για το αν η αποβολή του Λίλα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του: "Φυσικά, σε θεωρητικό επίπεδο είναι πιο εύκολο. Δεν ισχύει πάντα στην πράξη όμως. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι στις αντεπιθέσεις ήταν καταιγιστικός. Πολλές φορές οι αντεπιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Θεωρητικά είναι πάντα πιο εύκολο απέναντι σε 10 παίκτες".

24MEDIA NETWORK